Zonguldak Belediye Meclisi, Mart ayı ilk toplantısı Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi.
Zonguldak Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı İlk Birleşimini Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanvekili Orhan Yücel'in, başkanlığında toplanan Meclis Toplantısı, yoklama ve açılış ile başladı.
Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 18 Ocak 2012 tarih 233 sayılı, Yeni Mağazacılık A.Ş. adına ait 2010 yılı Katı Atık Bertaraf bedelinin tespiti hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu raporu, Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 27 Ocak 2012 tarih ve 99-8 sayılı, belediye 2012 Yılı Gelir Tarifesi'nin Açık Otopark Ücretleri bölümünde yeni tarife belirlenmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Karaelmas Mahallesi Zafer Sokak'ta, 1. Etap Revizyon İmar Planı sınırlarında kalan, 29 pafta, 139 ada, 41-49 parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinden geçen genişliği belirtilmemiş imar yolunun kaldırılması konulu imar planı tadilatı hakkındaki İmar Komisyonu Raporu komisyonlardan geldiği şekilde kabul edildi.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 1 Haziran 2010 tarih ve 83. sayılı Belediye Meclis kararıyla onanan Zonguldak Merkez Meşrutiyet Mahallesi, 3. Etap Revizyon İmar Planı sınırlarında kalan, 2 pafta, 19 ada, 31-32 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yapılan imar planı değişikliği ile ilgili müfettiş layihasında yer alan görüş doğrultusunda yeni imar düzenlemesi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Zonguldak Merkez Mithatpaşa Mahallesi, 1. Etap Revizyon İmar Planı sınırlarında kalan, 701 Sokakta, tapunun 9 pafta, 92 ada, 18-19-16-27-28 nolu parsellerinde kayıtlı taşınmazlar üzerinden geçen 4 metre genişliğindeki imar yolunun parsel sınırlarına kaydırılmasına konulu imar planı tadilatı hakkındaki İmar Komisyonu raporları, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Mithatpaşa Mahallesi, 1. Etap Revizyon İmar Planı sınırlarında kalan, 9 pafta, 78 ada, 30 nolu parselde kayıtlı taşınmazın imar nizamının eski haline dönüştürülmesi konulu imar planı tadilatı hakkındaki İmar Komisyonu Raporu komisyondan geldiği şekli ile kabul edildi.
Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 13 Şubat 2012 ve 240 sayılı, İş Bankasına adına ait 2011 yılı Katı Atık Bertaraf bedelinin tespiti hakkındaki yazısı, Başkanlığın 21 Şubat 2012 tarih ve 71-69 sayılı, Belediyede görev yapan personeller ile ilgili fazla çalışma hakkındakı yazısı Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
Öte yandan 24 maddelik gündemin 10 ila 24 maddeleri ise oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildi. Bir sonraki toplantının ise 7 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verildi. - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Zonguldak Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.