Zonguldak'ta, saatteki hızı zaman zaman 81 kilometreye ulaşan fırtına, yaşamı olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle devrilen ağacın altında kalan 1 araç ile bazı evler hasar gördü.
Öğleden sonra kentte etkili olan fırtına nedeniyle Gazipaşa Caddesi'nde bazı iş yerlerinin tabelaları uçtu. Bu sırada, bölgeden geçmekte olan bazı vatandaşlar dükkanlara sığındı.
Asma Mahallesi'nde bir iş yerinin çatısı fırtına nedeniyle uçarken bir evinde çatısına ağaç devrildi. Belediye ekipleri tarafından motorlu testereyle ağaçların kesilmesinin yanı sıra caddelerde temizlik işleri gerçekleştirildi.
Zonguldak Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kentte etkili olan fırtınanın saatteki hızının ortalama 81 kilometre olduğunu belirterek, fırtına ve yağışın yarın sabaha kadar kentte etkisini sürdüreceğini bildirdi.
- ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Zonguldak'ta Fırtına - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.