Akseki Ekg Baykal'ın Silahı Tutukluluk Yaptı - Son Dakika
Güncel

Akseki Ekg Baykal'ın Silahı Tutukluluk Yaptı

Akseki Ekg Baykal\'ın Silahı Tutukluluk Yaptı

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Memleketi Antalya'da

13.06.2010 15:35

CHP ESKİ GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL, MEMLEKETİ ANTALYA'DA

KCK'DAN İZİN İSTEDİĞİ İDDİASINA BAYKAL'DAN YANIT;

'BIRAKIN BÖYLE SAÇMA SAPAN İŞLERLE UĞRAŞMAYI'

START TABANCASI TUTUKLUK YAPTI

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, 'Kürdistan Topluluklar Birliği/ Türkiye Meclisi (KCK/TM) Yapılanması'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Diyarbakır Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede adının geçmesiyle ilgili "ya bırakın böyle saçma sapan işlerle uğraşmayı" dedi.

CHP eski lideri Deniz Baykal, memleketi Antalya'da devam eden üç günlük programının son gününde Akseki'ye gitti. İl Başkanı Özer Ülken, CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Tayfur Süner, Atilla Emek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve il yönetecileriyle birlikte Konyaaltı Caddesi'ndreki evinden hareket eden Baykal, ilçe girişinde bir yörük çadırında gözleme yedi, ayran içti.

Baykal, çıkışta, Diyarbakır Başsavcılığı'nca hazırlanan KCK iddianamesinde yer alan, 2009 yılındaki yerel seçimler öncesinde PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın sözcülerinden Diyarbakır'a gitmek için izin istediği yönündeki iddiayla ilgili "ya bırakın böyle saçma sapan işlerle uğraşmayı" karşılığını verdi.

START TABANCASI TUTUKLUK YAPTI

'İnadına Baykal İnadına sol' sloganlarıyla karşılanan CHP Antalya Milletvekili Baykal, Akseki'de bu yıl dördürcüsü düzenlenen Akseki Aroma Dağ Koşusu'nun açılışını yaptı. Büyük Erkekler'de yarışı başlatmak için Baykal'ın eline aldığı kuru sıkı start tabancısı tutukluk yaptı. Bir iki kez tetiğe basan Baykal'ın imdadına, koşu ekibi yetişti. Tabancadaki kısa süreli tutukluk giderildi ve Baykal koşuyu başlattı.

Baykal burada yaptığı konuşmada Akseki'nin kendi özel dünyasında da çok ayrı yeri bulunduğunu belirterek, "Akseki sıradan bir ilçe değil, bir kültür, tarih, Türkiye toplumumuzun en seçkin başarı örneklerinin yetiştiği müstesna bir yer. Akseki Türkiyemizin kalkınma, ilerleme, gelişme mücadelesi içinde kendi emeği ve gayretiyle, kendi becerisiyle en ön saflarda yer tutmuş bir değerli merkezimiz. En seçkin bilim adamları, din adamları, en saygın değerleri, işadamları Türkiye'nin yüzünü ağırtan insanlar yetiştirdi. Bu başarının altında Akseki'nin aile anlayışı, çalışkanlığı, sabrı, dayanışması yer tutar" diye konuştu.

Atletizm yarışmasının Akseki'de yapılıyor olmasının büyük önem taşıdığını belirten Baykal "Akseki gibi medeniyet merkezinde kızlarıyla erkekleriyle böyle bir yarışı sahiplenecek insanlar Akseki'de yaşar. Bütün Türkiye inşallah böyle olacak" dedi. Baykal konuşmasının ardından koşuyu izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akseki Ekg Baykal'ın Silahı Tutukluluk Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement