Binali Yıldırım Kınık' Ta - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım Kınık' Ta

Binali Yıldırım Kınık\' Ta

1)izmir BUNA LAYIK MI MENDERES'İ ÖRNEK GÖSTERDİ Binali Yıldırım, 1950'li yıllarda Adnan Menderes döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, 'Hiçbir hizmet cezasız kalmaz o da hayatı ile ödedi.

14.01.2014 16:58

1)izmir BUNA LAYIK MI

MENDERES'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Binali Yıldırım, 1950'li yıllarda Adnan Menderes döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, 'Hiçbir hizmet cezasız kalmaz o da hayatı ile ödedi. Bu ülkede Başbakan'ı asan hizmeti cezalandıran bir anlayış maalesef yaşandı. 1970'li yıllar zayıf koalisyonlar istikrarsız günler kaybolan yıllar. 1973 seçimlerinde televizyonda propaganda izliyoruz. Hızlı tren yapacaklarını açıkladılar. 12 hükümet 21 bakan değişti ne hızlı tren var ne gelen ne giden. Kim getirdi hızlı treni Tayyip Erdoğan getirdi. Denizin altından tüneller yaparak Marmaray'ı yaptık. Üçüncü köprünün ayakları 180 metreye yükseldi her gün 3 metre yükseliyorö dedi.

'BİZ YOLSUZLUKTAN ANLAMAYIZ BİZ YOL YAPARIZö

Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü

'Bütün bunları yaparken bazıları rahatsız oldu. 'Ne oluyor bu Türkler biraz fazla oluyor' dediler. Dikkatlerini çekti. Kimse rahatsız olmasın Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye artık ayağı üzerinde durabilen en büyük projeleri kararlılıkla gerçekleştiren bir Türkiye'dir. Bunu görenler Mayıs ayı sonunda bir çevre operasyonuyla harekete geçtiler. Türkiye'yi muhtaç hale getirmek istediler ama olmadı. Bu millet yemedi, cevabı verdi. Ne oldu Bu defa Aralık'ta başka bir deneme. Yolsuzluğu kimse savunamaz arkasında kimse duramaz. 11 yıl geçti iktidara talip olanların ürettikleri ortaya koydukları bir proje var mı İktidar olunca ne yapacaklarını duydunuz mu Yolsuzluk yaptınız. Biz yolsuzluktan anlamayız biz yol yaparız. Yolsuzluk olsaydı bu havalimanları hastaneler okullar nasıl yapılacaktıö

HİZMETTE KİMSE BİZE RAKİP OLAMAZ

IRGATIN TEMBELİ GÜNEŞ AÇMAYA BEŞ KALA HAREKETE GEÇERMİŞ

Yıldırım, Büyükşehir Yasası'na muhalefet eden CHP'nin hizmete başladığını belirterek, şunları söyledi

'Bizim oralarda bir söz vardır, ırgatın tembeli güneş açmaya beş kala harekete geçermiş. İzmir'e 14 yıl kaybettirdiklerinizin hesabını 30 Mart'ta vereceksiniz. İzmir'e ne yaptık Allah'tan korkun. İzmir'in Çevre Yolu olmasaydı Bergama'dan bir hemşehrim Narlıdere'ye giderken üç saati yolda kalırdı, trafikten çıkamazdı. Şimdi Çevre Yolu'ndan yarım saatte gidebilir. Hizmet burada. Gerisi laf-ı güzaf. Çandarlı Limanı bittiğinde 5 bin kişi çalışacak. Yol bağlantıları demiryolu bağlantıları yapılacak. 'Bergama'ya demiryolunu uzatacağız' dedim. Şimdi projeleri yapılıyor. Buradan bineceksiniz İzmir'e oradan Selçuk'a kadar gideceksiniz. Bergama'ya ne kadar turist geliyor Değerlere sahip olmak yetmiyor buraya insanları getirmek yazım. Yol lazım hizmet lazım.

TEZGAHTA AYNI OYUNCULAR DEĞİŞİYOR

Yıldırım, yolsuzluk operasyonuna değinerek, 'Bu yola çıkarken bize 'hoş geldin' dediler. Hemen bir operasyon bir kargaşa bildik şeyler. Tezgah aynı tezgah oyuncuları değişiyor. Tezgahta fark yok ama tezgahın başındakiler vardiyaları değişiyor. Kim gelirse gelsin. Halk iktidar AK Parti yürüyüşü devam ediyor. Yılmak yok yorulmak yok. Biz bu yola boşuna çıkmadık. Bu yolun sonunda halkın da hakkın da rızası varö dedi. AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper, Yıldırım'a heybe içinde ev ekmeği, tulum peyniri, Kozak çam fıstığı, bal, zeytinyağı hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım Kınık' Ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement