Emekli Orgeneral Teoman Koman Silivri'de - Son Dakika
Güncel

Emekli Orgeneral Teoman Koman Silivri'de

Emekli Orgeneral Teoman Koman Silivri\'de

Ergenekon Davası'nın 250.duruşmasında tutuklu sanık İsmail Yıldız'ın tanığı Mesut Gülger tanık olarak dinleniyor.

22.10.2012 11:05

Ergenekon Davası'nın 250. duruşmasında tutuklu sanık İsmail Yıldız'ın tanığı Mesut Gülger tanık olarak dinleniyor. Tanık olarak dinlenilecek olan 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklusu emekli Orgeneral Teoman Koman ise duruşma salonunun dışında bekletiliyor.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'de görülen 65'i tutuklu 274 sanıklı Ergenekon Davası'nın 250. duruşması başladı. Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin yanında bulunan büyük salonda yapılan duruşmada emekli Orgeneral Hurşit Tolon, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Gazeteci Tuncay Özkan ve eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin de aralarında bulunduğu 34 tutuklu sanık hazır bulundu. Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal ve Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu 31 tutuklu sanık duruşmaya katılmadı.

KOMAN VE GÜLGER DİNLENECEK

Mahkeme Başkanı Hasan Hüseyin Özese, dava sanıklarından emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün savunma tanığı olarak gösterdiği 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Orgeneral Teoman Koman ve tutuklu sanık İsmail Yıldız'ın savunma tanığı Mesut Gülger'ın hazır olduğunu belirtti. Mahkeme Başkanı Özese ilk önce tutuklu sanık Yıldız'ın savunma tanığı Mesut Gülger'in dinleneceğini söyledi.

HİKMET ÇİÇEK: DOĞU PERİNÇEK DE CEZAEVİNDEN GETİRİLSİN

Bu sırada Aydınlık Gazetesi yazarı tutuklu sanık Hikmet Çiçek de söz aldı. Tutuklu sanık Çiçek, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de emekli Orgeneral Teoman Koman'ı savunma tanığı olarak gösterdiğine dikkat çekerek, Doğu Perinçek'in cezaevinden getirtilmesini talep etti. Mahkeme Başkanı Özese de "Talebinizi yazılı olarak mahkemeye sunun" dedi. Koman'ı tanık olarak gösteren Veli Küçük sağlık sorunları nedeniyle, Doğu Perinçek ise esas hakkındaki son savunmasına kadar duruşmalardan men cezası aldığı için duruşmaya katılamadı.

DURUŞMADA TANIK GÜLGER DİNLENİYOR

Duruşma tutuklu sanık SESAR'ın kurucusu İsmail Yıldız'ın tanığı Mesut Gülger'in dinlenmesi ile devam ediyor. Savunma tanığı emekli Orgeneral Teoman Koman ise duruşma salonu dışında bekletiliyor. - İstanbul/ Silivri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Orgeneral Teoman Koman Silivri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement