Gaziantep Ak Partili Gül: Terörün İstediği Kaos Ortamına Düşmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Ak Partili Gül: Terörün İstediği Kaos Ortamına Düşmeyeceğiz

Gaziantep Ak Partili Gül: Terörün İstediği Kaos Ortamına Düşmeyeceğiz

Ak Partili Gül: Terörün istediği kaos ortamına düşmeyeceğizAK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Türkiye'yi kardeşlik anlayışından uzaklaştırmak isteyen zihniyete asla izin vermeyeceklerini ve terörün istediği kaos ortamına düşülmeyeceğini söyledi.

21.03.2016 19:19

Ak Partili Gül: Terörün istediği kaos ortamına düşmeyeceğiz

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Türkiye'yi kardeşlik anlayışından uzaklaştırmak isteyen zihniyete asla izin vermeyeceklerini ve terörün istediği kaos ortamına düşülmeyeceğini söyledi.

AK Partili Abdulhamit Gül, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan AK Partili Fatma Şahin, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan ile birlikte Nizip'te düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı. Nizip'te yürütülen çalışmaları anlatan ve muhtarların taleplerini dinleyen Abdulhamit Gül, Türkiye'nin büyüyerek geliştiğini bunun önünü kesmek isteyenlerin kurguladığı planları herkesin gördüğünü söyledi.

Ülkede yaşayan 79 milyon insanın ırk ayrımı yapmadan birbiriyle kardeş olduğunu ve toplumu bu anlayıştan uzaklaştırmak isteyen zihniyetin amacına ulaşamayacağını dile getiren Gül şöyle dedi:

"Bu zihniyetin amacı Türkiye prangalarından kurtulamasın Türkiye 2023 hedefine ulaşmaması ve Türkiye'nin büyümemesidir. Ama bu coğrafyada bir ve beraber yaşayan bu aziz milletin birlik ve beraberliğini hiçbir oyun ve hiç senaryo elinden alamayacaktır. Bizler Türkiye ve bu ülkede yaşayan insanlar olarak hiçbir şekilde terörün istediği kaos ve kriz ortamına asla düşmeyeceğiz ve onların istediği bir Türkiye olmayacağız. Şu asla unutulmamalıdır ki terör Türkiye'ye diz çöktüremeyecek Türkiye asla teröre boyun eğmeyecektir inşallah teröristler ve bu ülkenin karşısında duran dışımızdaki ve içimizdeki hainler Türkiye'nin karşısında diz çökeceklerdir ve bunu da hep birlikte gerçekleştireceğiz. Terörün dini, milleti ve ırkı olmaz kimler gelirse gelsin terörü de lanetliyoruz terör bir insanlık suçudur bu nedenle bu insanlık suçuna karşı bütün insanlarımız dimdik ayakta duracaktır."

Gül, konuşmasının ardından ilçedeki esnafı ziyaret etti ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Sultan Sosyal Tesisleri'nin açılışını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Ak Partili Gül: Terörün İstediği Kaos Ortamına Düşmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement