Kocaeli - Bdp'Li Tuncel, Gebze Cezaevi'Ndeki Arkadaşlarını Z - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Bdp'Li Tuncel, Gebze Cezaevi'Ndeki Arkadaşlarını Z

Kocaeli - Bdp\'Li Tuncel, Gebze Cezaevi\'Ndeki Arkadaşlarını Z

Bdp Milletvekilleri Pervin Buldan, Sevahir Bayındır ve Sabahat Tuncel, Bugün Gebze Cezaevi'ne Girerek PKK'lı Kadın Tutuklu ve Hükümlülerle Görüştü. Cezaevindeyken Milletvekili Seçilen Sabahat Tuncel, "ben de Burada Yatmıştım. Arkadaşlarımı Ziyaret Ettim" Dedi.

07.05.2010 23:12  Güncelleme: 02:40

BDP milletvekilleri Pervin Buldan, Sevahir Bayındır ve Sabahat Tuncel, bugün Gebze Cezaevi'ne girerek PKK'lı kadın tutuklu ve hükümlülerle görüştü. Cezaevindeyken milletvekili seçilen Sabahat Tuncel, "Ben de burada yatmıştım. Arkadaşlarımı ziyaret ettim" dedi.

Gebze Cezaevi'nde mahkumiyetini çekerken henüz cezası bitmeden İstanbul milletvekili seçilince tahliye olan Sabahat Tuncel, yanında Iğdır Milletvekili Pervin Buldan ve Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır saat 14.00'de Gebze Cezaevi'ne geldi. BDP'li 3 kadın milletvekili, terör örgütü PKK'ya üye oldukları ve eylemlere katıldıkları için cezaevinde yatan Mülkiye Doğan, Tuğba Güler ve Zeynep Taşgil'i ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Yaklaşık 2 saat süreyle cezaevinde PKK'lı kadın tutuklu ve hükümlülerle görüşen milletvekillerinden Sabahat Tuncel çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tuncel, "Biliyorsunuz ben de bu cezaevinde yattım. Burada arkadaşlarım var. Arkadaşlarımı ziyaret ettim" dedi.

Tuncel ve diğer milletvekilleri diğer soruları yanıtlamadan Gebze'den ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Bdp'Li Tuncel, Gebze Cezaevi'Ndeki Arkadaşlarını Z - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement