Mhp'li Şafak: PKK'nın Avukatları Chp'ye Yönetici Olarak Girdi - Son Dakika
Güncel

Mhp'li Şafak: PKK'nın Avukatları Chp'ye Yönetici Olarak Girdi

Mhp\'li Şafak: PKK\'nın Avukatları Chp\'ye Yönetici Olarak Girdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, 'Demokratik Açılım'ın Adım Adım İlerlediğini Belirterek, "Şimdi Bdp- AK Parti İşbirliğine Üçüncü Bir Parti Ekleniyor'' Dedi.

12.03.2011 18:21

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, 'ihanet projesi' olarak değerlendirdiği 'Demokratik Açılım'ın adım adım ilerlediğini belirterek, "Şimdi BDP- Ak Parti işbirliğine üçüncü bir parti ekleniyor. CHP'ye, PKK'nın avukatları yönetici olarak girdi" dedi.

Şafak, Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş ile birlikte Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde MHP teşkilatını ziyaret etti. Burada konuşma yapan Şafak, Türkiye'de yaşayan herkesin kardeş olduğunu, herkesin hukuk ve devlet önünde de eşit haklara sahip olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Kürtler'le 1000 yıllık kardeşliğimizi bozdurmayız. Benim ailemde de Kürt gelin var, iç içe girdik ama dünyanın hiçbir yerinde ama hiçbir yerinde, ülkenin temeline dinamit koyan bir terör örgütü ile dünyanın hiçbir devleti pazarlık etmez. Onların usulü ile mücadele eder."

Hükümetin 'Demokratik Açılım Projesi'ni, 'İhanet Projesi' olarak nitelendiren Şafak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Kılıçdaroğlu Tunceli mitinginde genel bir af istedi. Gürsel Tekin, 'BDP ile seçim ittifakı yapabiliriz' dedi. Eğer bu düşüncelerini milletvekili olarak Meclis'e taşırlarsa, 'Demokratik açılım'la CHP ile AK Parti anayasayı değiştirme, kanun çıkarma, hükümet kurmaya kadar bir ittifak içine girecekler. İhanet projesi o zaman daha hızlı yürüyecek diye endişemiz var, o sebeple de 12 Haziran'da MHP tek başına iktidar olmalıdır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mhp'li Şafak: PKK'nın Avukatları Chp'ye Yönetici Olarak Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement