Mirkelam ve Agcabay Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Mirkelam ve Agcabay Ailesinin Mutlu Günü

Mirkelam ve Agcabay Ailesinin Mutlu Günü

Güzelbey'in kıydığı nikâha Tuğrul Türkeş, Ak Parti Milletvekilleri Yahya Akman ve Necati Yağcı nikâh şahitliğini yaptı.

25.09.2012 09:19

Birecik eşrafından İş Adamı Mahmut Mirkelam'ın kızı, Gül Mirkelam'la Gaziantepli Mimar Lütfü Agcabay'ın oğlu Semih Agcabay Şato Restoran'da düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Siyaset, iş ve sanayi dünyasını buluşturan düğün gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey'in kıydığı nikâha MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ak Parti Milletvekilleri Yahya Akman ve Necati Yağcı nikâh şahitliğini yaptı.

Türkiye'nin dört bir yanından iki bine yakın davetlinin katıldığı düğüne GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi Baş Hekimi Dr Hüseyin Mirkelam, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve çok sayıda sanayici, iş adamı ve politikacı katılırken 7. Cumhurbaşkanı Süleyman Demire, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Muammer Güler, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve diğer milletvekillerinin yolladıkları kutlama telgrafları dikkat çekti. Nikâh töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Asım Güzelbey "Mirkelam ailesi ülkesini, milletini seven, hayırsever, eğitime önemli katkılar sağlayan ülkemizin önde gelen ailelerinden birisidir.

Aynı şekilde Agcabay ailesi de Gaziantep'in saygın aileleri arasında yer almaktadır. Genç çiftin ömür boyu mutlu olmasını diliyorum" dedi. Nikâhın kıyılmasının ardından genç çifte evlilik cüzdanlarını MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş verirken "Bu cüzdan bu gün iki aile arasında kıyılan önemli bir nikâhın sembolüdür. Bunun için cüzdanı aynı anda damat ve geline vermek gerekiyor. Mirkelam ailesi gerek bölgemizin gerekse ülkemizin en saygın aileleri arasındadır. Vatanını milletini seven, ülke kalkınmasına destekler sağlayan, hayırsever bir ailedir. Bugün böyle mutlu bir günde sizlerle birlikte olmak, Gaziantep'te olmak benim içinde çok önemlidir. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Düzenlenen nikâh töreninin ardından tebrikleri kabul eden genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mirkelam ve Agcabay Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement