Samandağ'da Gürsel Tekin Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Samandağ'da Gürsel Tekin Coşkusu

Samandağ\'da Gürsel Tekin Coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hatay'ın Samandağ ilçesinde coşku içinde kurbanlar kesilerek karşılandı.

22.12.2012 13:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hatay'ın Samandağ ilçesinde coşku içinde kurbanlar kesilerek karşılandı. Tekin, partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hatay'daki ziyaret programları kapsamında Samandağ ilçesine geldi. İlçede coşku içinde kurbanlar kesilerek karşılanan Tekin'e CHP Hatay Milletvekili M. Ali Ediboğlu, İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Fuat Çay da eşlik etti.

Samandağ ilçesinde bulunan Hızır Aleyhisselam Türbesi'ni ziyaret eden Tekin, daha sonra Vakıflı köyündeki Meryem Ana Kilisesi ve Samandağ St. İlyas Rum Ortodoks Kilisesi'ni de ziyaret etti.

Köydeki çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Tekin, kendisiyle barışık bir parti olmak zorunda olduklarını ifade ederek "Bütün arkadaşlardan ricam iç çekişmelerinizi, hesaplaşmalarınızı bir tarafa bırakacaksınız. Eğer bu ülkeyi seviyorsanız yapacağınız bir tek şey var, omuz omuza vereceğiz. Çünkü sadece bizim sorumluluğumuz değil, 74 milyonun sorumluluğu şu anda CHP'nin üzerinde. CHP'nin dışında herhangi bir siyasi parti, siyasi kuruluş kalmamıştır. Bütün bu sorumluluk üzerinde inanıyorum ki Hatay'da da Samandağ'da da Türkiye'nin dört bir yanında 89 zaferini herkese yaşatacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samandağ'da Gürsel Tekin Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement