Turkcell'in "Akıllı Şirket" Turunun Son Durağı Şanlıurfa Oldu - Son Dakika
Güncel

Turkcell'in "Akıllı Şirket" Turunun Son Durağı Şanlıurfa Oldu

Turkcell\'in "Akıllı Şirket" Turunun Son Durağı Şanlıurfa Oldu

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, kurumsal müşterilerine 345 milyonun üzerinde kazanç sağladıklarını belirtti.

04.04.2013 16:30

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, kurumsal müşterilerine 345 milyonun üzerinde kazanç sağladıklarını belirtti.

Kocabaş, Turkcell'in şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği, "Akıllı Şirket" turu kapsamında geldiği Şanlıurfa'daki bir otelde, müşterilerine sundukları hizmetleri anlattı.

Turları yaklaşık 2 yıldır düzenlediklerini ifade eden Kocabaş, bu kapsamda 5 binin üzerinde kurumsal müşterileriyle birebir görüşme fırsatı bulduklarını söyledi.

Turkcell'in sunduğu ürün ve fırsatları müşterileriyle paylaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Kocabaş, "Kurumsal müşterilerimize 345 milyonun üzerinde kazanç sağladık. İletişim ve teknoloji şirketi olarak, 'maliyetlerinizi etkin yönetmek ve müşterilerinize hızlı ulaşmanızı istiyoruz. Gelirinizi artırmak ve aynı zamanda güvenli ve risksiz şekilde işinizi yönetmek adına Turkcell'in getirdiği ürün ve fırsatlardan birlikte faydalanalım' diyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Kocabaş, turlar kapsamında, teknolojik çözümleri iş süreçlerine entegre etmek isteyen şirketlere uzman proje ve müşteri yöneticileriyle ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceklerini de sözlerine ekledi.

Etkinliğe, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.

-Turkcell 16 ilde, 5 binin üzerinde kurumsal müşterisi ile buluştu-

Bu arada verilen bilgiye göre, geçtiğimiz sene Anadolu'yu şehir şehir gezerek toplam 16 ilde 5 binin üzerinde kurumsal müşterisi ile bir araya gelen Turkcell, Bursa, Adana, Mersin, İzmir, Gaziantep, Konya, Kayseri, Samsun, Denizli, Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Ankara, Malatya, Erzurum ve Hatay'daki kurumsal müşterilerine mobil teknolojilerin şirketlerin büyümesine nasıl katkı sağladığını anlattı.

-Bundan sonraki durak Mersin olacak-

"Akıllı Şirket" toplantılarının bir sonraki durağı Mersin olacak. Turkcell

"Akıllı Şirket" vizyonu doğrultusunda teknolojik çözümleri iş süreçlerine entegre etmek isteyen şirketlere Uzman Proje ve Müşteri Yöneticileri ile ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell'in 'Akıllı Şirket' Turunun Son Durağı Şanlıurfa Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement