Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İçin Yarıştılar - Son Dakika
Güncel

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İçin Yarıştılar

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İçin Yarıştılar

Allergan Yardım Projesi Kapsamında Türkiye Ekibinden 85 gönüllü, bağış için hem yürüdü, hem koştu

04.04.2013 11:53

Allergan Türkiye ekibinden 85 gönüllü "Uluslararası Allergan Vakfı" kapsamında 10 Ocak 2013'te İspanya Tenerife'de düzenlenen bağış etkinliğine yürüyüş ve koşu ile katıldı. Yüksek katılımın gerçekleştiği etkinlikte, gönüllüler Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) 7400 Euro değerinde bağış topladılar. Bu bağış karşılığında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Batman 75.yıl ve Mardin Midyat öğrenim birimlerinin bilgisayar odalarının hem çevreci hem de tasarruf sağlayan Ncomputing sistemi ile yenilenmesi sağlanacak.

20 Mart 2013 günü yapılan ödül teslim töreninde Uluslararası Allergan Vakfı adına, Allergan Türkiye Genel Müdürü Ayşe Uysal Torun "Allergan Türkiye çalışanları ve 85 gönüllü personelimizin emekleri ile sağladıkları başarı neticesinde bağışlanan bu ödülle, TEGV gibi önemli ve değerli projelere imza atmış muteber bir Vakıf aracılığı ile çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaktan çok büyük gurur duymaktayız" dedi.

Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkeler de hazırladıkları projelerle Uluslararası Allergan Vakfı Allergan Yardım Projesi'nde yer aldılar. 15 ülkenin farklı projelerle yer aldığı organizasyonda; çocuklarda görülen hastalıkların tedavisi, kanser hastalarına destek, deprem mağdurlarının sosyal yaşama yeniden kazandırılması, engelli kişilerin rehabilitasyonu, çocuk gelişimi gibi konulara katkı sağlandı. Her ülkenin hazırladığı projelere farklı ölçeklerde yardım elde edildi. Allergan Yardım Projesi kapsamında 3000 Euro ile 7400 Euro arasında değişen bağışları dünyanın farklı ülkelerindeki projeler kazanırken, en yüksek ödüle hak kazanan ülkeler arasında Türkiye, İtalya, Fransa, İspanya, Almanya ve Rusya vardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İçin Yarıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement