Vatandaşın Mutlu Gününde de Acı Gününde de Yanında - Son Dakika
Güncel

Vatandaşın Mutlu Gününde de Acı Gününde de Yanında

Vatandaşın Mutlu Gününde de Acı Gününde de Yanında

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, haftasonu AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği, dernek ve ev ziyaretlerine katıldı.

13.01.2014 13:58

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, haftasonu AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği, dernek ve ev ziyaretlerine katıldı. Ziyaretlerde AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan da vardı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Tokatlılar Derneği, İstanbul Çorumlular Derneği, Beylikdüzü Sivaslılar Derneği, Çankırı İli Orta İlçesi Elmalık Beldesi Elvan Seyyid; Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Milletvekili Dalyan ve Başkan Uzun, birlik beraberlik mesajları verdi.

Dalyan ve Uzun, Yakuplu'da ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Başkan Uzun, daha sonra Beylikdüzü Belediyesi Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu'nun kızı Gülhilal Türkoğlu ve Serkan Alakuş çiftinin nişan törenine katıldı. Vatandaşla buluşmalarına devam eden Başkan Uzun, aynı gün içinde Nina-Fatih Aykurt çiftinin nikah törenine katılarak, çiftin nikahını kıydı. Son olarak eşi Safiye Baykur'u kaybeden Ruşen Baykur'u da evinde ziyaret eden Başkan Uzun, acılı aileye taziyelerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaşın Mutlu Gününde de Acı Gününde de Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement