Başbakan Erdoğan Zonguldak'ta - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Zonguldak'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin, “Eğer dürüstsen, samimiysen, karakterin varsa hangi bankada bu hesaplar varsa neredeyse bu hesaplar çıkar ortaya? Gitsinler bu parayı alsınlar.

26.03.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin, "Eğer dürüstsen, samimiysen, karakterin varsa hangi bankada bu hesaplar varsa neredeyse bu hesaplar çıkar ortaya? Gitsinler bu parayı alsınlar. Sen züğürtsün. Züğürt olduğun için paraları sana vereyim" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Zonguldak mitingi için Zonguldak'a geldi. Madenci Anıtı'nda sevgi seliyle karşılaşan Başbakan Erdoğan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Oy pusulalarına da dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Başbakan Erdoğan, "Karaelmasın şehri, emeğin şehri Zonguldak. Seni yürekten selamlıyorum. Sesimde biraz sıkıntı var. Çiftçi kardeşim, esnaf kardeşim, emekli kardeşim rabbim sizlerden razı olsun. Bu güne kadar madenlerde hayatlarını kaybetmiş kardeşlerime buradan rahmet niyaz ediyorum. Zonguldak'ın tüm şehitlerini, ülkemizin tüm aziz şehitlerine rabbimden rahmet diliyorum. Sizlere de şu aşkınız sevdanız, muhabbetiniz için sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim Zonguldaklıları korusun. Rabbim kardeşlerimizi, birliğimizi yol arkadaşlarımızı daim eylesin. 30 Mart seçimleri inşallah Türkiye için, milletimiz için, demokrasimiz için Zonguldak için hayırlara vesile olsun. Sizlere Düzce'nin, Karabük'ün, Kastamonu'nun, Samsun'un selamlarını getirdim. Buradan önce 53 şehri dolaştım. Hepsinden sizlere selam getirdim. Allah'a hamdolsun. Türkiye çok büyük bir heyecan yaşıyor. Sadece gittiğim şehirler değil 81 vilayet heyecan yaşıyor. 77 milyon oynanan oyunu görüyor. 77 milyon ülkesine, milletine, bayrağına, istiklaline sahip çıkıyor. Burada bir hususu özellikle belirtmem lazım gelir" dedi.

"SEÇİM YAKLAŞTIKÇA AHLAK DIŞI SALDIRILAR VAR"

Sandığı gölgelemek isteyenlerin olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, sandıklara sahip çıkılmasını isteyerek, "Seçim yaklaştıkça muhaliflerin ahlak dışı saldırıları var. Sandığı gölgelemek isteyenler, millet iradesini karalamak isteyenler, her türlü çirkinliğe başvuruyor. Sizden, 30 Mart günü boyunca sandıklara sahip çıkmanızı özellikle rica ediyorum. Oy pusulaları üzerinde kalemle işaretleme yapma çağrısı yapanlar var. Bunlar art niyetli. Bunlara asla aldanmayın. Oy pusulasının üzerinden mührün dışında hiçbir işaretin olmaması gerekiyor. Sandık başında, sizlere teslim edilen pusulalara da dikkat edin. Onların da üzerinde hiçbir işaret olmayacak. Sizin gibi aziz bir millet olduktan sonra biz bu zalimlere asla bu postu teslim etmeyiz. Sandığa gidin" dedi.

"SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL"

Zonguldak'ta 12 yılda 5 katrilyon yatırım yapıldığını ifade eden Başbakan Erdoğan, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerin sıradan bir seçim olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Hür iradenizle vicdanınızın sesiyle oyunuzu kullanın. CHP ve MHP'ye gönül verenlere sesleniyorum. Siz esere mi oy veriyorsunuz yoksa ideolojiye mi? Şu anda beş yıl, Zonguldak Belediyesi size ne yaptı? Şurada 12 yıl biz Zonguldak'ımıza beş katrilyon yatırım yaptık. Şunu unutmayın, bu sandık, namustur. Bu bizim namusumuzdur. Buna asla prim vermeyeceğiz. Sahip çıkacağız. 30 Mart akşamı da bu oyunları oynayanlara gereken cevabı vereceğiz. Bu huzuru bozmak için elinden geleni yapacaklar. Bu güne kadar hiçbir tahrike kapılmadık. Provokasyonlara karşı dikkatli olacağız. Milli iradenin en sağlıklı şekilde sandığa yansımasını sağlayacağız. Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Belediye, belediye meclis üyeleri seçimi değildir. Adeta bir genel seçim. 30 Mart'ta ya eski Türkiye diyeceğiz, ya yeni Türkiye diyeceğiz. İstiklal mücadelesine, istikbal mücadelesine ben sizlerden destek bekliyorum. Bizi kimlerin taarruz ettiğine lütfen dikkat edelim. Nasıl bir istikrar mücadelesi içinde olduğumuzu göreceksiniz."

"KARDEŞLİĞİN BOZULMASINA DESTEK VERİYORLAR"

CHP, BDP, MHP ve Pensilvanya'nın ittifak halinde olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, ekonominin büyümesinden rahatsız olanların ittifaka destek verdiğini ifade ederek, "Bu ittifakta CHP, MHP, BDP ve Pensilvanya, malum medya var. Eli kanlı terör örgütleri. Faiz lobileri. Türkiye düşmanı çevreler. Bu ittifaka destek veriyor. Türkiye'nin güçlenmesinden, ekonominin büyümesinden rahatsız olanlar kardeşliğin bozulmasına destek veriyorlar" dedi.

"CHP HİÇBİR ZAMAN HALKIN YANINDA OLMADI"

Milletin tek başına CHP'ye iktidarı vermediğini söyleyen Başbakan Erdoğan, "Ahlak dışı araçlarla bize saldıracaklar. Varsın saldırsınlar. Biz bunu kale almayacağız. Biz yolumuzda emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu CHP hiçbir zaman halkın yanında olmadı. Demokrasiyi içine sindiremedi. Menderes'ten bu yana CHP'nin tek başına iktidara geldiğini hiç gördünüz mü? Niye? Benim milletim CHP'yi çok biliyor. Bu CHP bizim dinimize, camilerimize, ezanımıza, kitabımıza saldıran CHP değil mi? Onun için de hiçbir zaman CHP'ye benim milletim tek başına iktidar vermedi. Bu CHP, Ergenekon'un avukatıydı. Çetelere avukatlık yapıyor. Şu anda Pensilvanya'nın avukatı. Böyle bir genel müdür olur da, bir gün solcu, bir sağcı, bir gün istismarcı. Hakkari'ye gidiyor bir tane Türk Bayrağı yok. CHP bu. Nabza göre şerbet. Daha düne kadar 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyordu. Şimdi 'Pensilvanya'nın askerleriyiz' diyorlar. Bunlarda proje var mı? Bunların hayali yok. Hedefi yok. Bunlara siz duracaksınız" dedi.

"NEREDEYSE HESAPLAR ÇIKAR ORTAYA"

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki iddialara da sert bir şekilde yanıt verdi. Erdoğan, "Dünde Samsun'da söyledim. Bugünde Zonguldak'ta diyorum. Benimle ilgili diyor ki 'İsviçre Bankalarında 13 ayrı hesabım varmış?' Eğer dürüstsen, samimiysen, karakterin varsa hangi bankada bu hesaplar varsa neredeyse bu hesaplar çıkar ortaya? Gitsinler bu parayı alsınlar. Sen züğürtsün. Züğürt olduğun için paraları sana vereyim. Böyle yalan olur mu? Böyle iftira olur mu? Bunlarda takiye var. Yalan var. İftira var. Çünkü Pensilvanya'daki hocaları böyle" diye konuştu.

"YALANLARA UYUYORSUN"

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a da eleştirilerde bulunan Başbakan Erdoğan, "Benim dinimde inancımda bu tür şeylerle uğraşmak yoktur. Ey Baykal sana yazıklar olsun. Seni CD ve kasetle genel başkanlıktan indiren bu adamın şu andaki yalanlarına uyuyorsun. Böyle bir tezgahın içinde Tayyip Erdoğan olsaydı, senin bu görüntülerini sosyal medyadan kaldırır mıydı? Onları ben kaldırdım. MHP'ninkileri de ben kaldırdım. Niye? Bunlar bize yakışmaz. Utanmadan sıkılmadan hala konuşuyor" dedi.

"CHP'NİN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK TALİHSİZLİK; CHP'NİN GENEL MÜDÜRÜ"

Suriye uçaklarının Türk Hava Sahası'nı ihlal ettiği olayla ilgili de açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, olayla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bir olay yaşadık bu ay. Suriye'nin uçakları bizim hava sahamızı ihlal etti. Yaklaşık 1-1.5 kilometre içeriye girdi. Uyarılar yapıldı. Tabii bizim angajman kurallarımız var. Bu uyarılara rağmen uçakların bir tanesi tekrar geri döndü. Bir tanesi dönmeyince bizim uçaklarımız o uçağı vurdu. Suriye tepki vermeden CHP tepki veriyor. Suriye konuşmadan ne yazık ki CHP konuşuyor. Kendisini savunmadan Suriye'yi savunuyor. Genel Kurmay Başkanımıza da 'Ucuz işlere girmesin' diyor. Ucuz iş ne demektir Allah aşkına. Türkiye'nin çıkarlarını savunmak mı ucuz? Bu ne edep dışı bir açıklama? Türkiye'nin bayrağını savunmak mı ucuz Kılıçdaroğlu? Ben bu CHP'ye gönül verenlere söylüyorum Allah aşkına bu CHP'ye nasıl oy vereceksiniz? Eliniz titremeyecek mi? Senin adamların Katil Esed'in yanına gidip geldiler. 53 vatandaşımız şehit edildi kılın kıpırdamadı. Kardeşlerim inanın bu Kılıçdaroğlu ile CHP bitmiştir. CHP'nin başına en büyük gelmiş talihsizlik bu CHP'nin Genel Müdürüdür. Ben inanıyorum ki benim CHP'ye gönül veren kardeşlerimiz bu seçimde CHP, onun müttefiki olan MHP ve bunların akıl hocası olan Pensilvanya'ya da bir Osmanlı Tokadı atacaktır."

"BİZİM SİYASETİMİZ HİZMET SİYASETİDİR"

Filyos Vadi Projesi ile ilgili de açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'a müjde verdi. Uzun vadede 15 bin kişiye istihdam sağlanacağını ifade eden Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Zonguldak'a da birçok hizmet yaptık. Bu gün size bir müjde veriyorum. Filyos Limanı Projesi'ni nihayet hayata geçiriyoruz. Filyos Limanı Projesi Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit'ten bu yana bekleyen bir projedir. Sadece Karadeniz değil, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun projesidir. İstanbul Boğazı'ndaki gemi yükü azalacak. Sakarya, Kocaeli'deki limanlar rahatlayacak. Üçüncü büyük liman olacak. Ankara'ya en yakın liman olacak. Ankara ekonomisini de etkileyecek. Uluslararası etkinliği olan bir liman olacak. Limanın alt yapı çalışmalarında yalnızca 3 bin kişi çalışacak. Uzun vadede bölgede 15 bin kişiye istihdam sağlanacak. Flyos Limanı özellikle Zonguldak'ta, Karabük ve Bartın bölgesini ilgilendiriyor ama aslında bir Türkiye bölgesidir. 810 trilyonluk alt yapı ihalesi sürüyor. İnşaata başlıyoruz. Üç yıl içinde alt yapı inşasını tamamlamayı hedefliyoruz. Depolar, sosyal tesisler, üst yapı işlerini de yap-işlet-devret modeliyle hayata geçireceğiz. Bu proje sıradan bir proje değil. 2023 hedeflerimizden birisidir. Eski parayla bu yatırım katrilyonları buluyor. CHP Genel Müdürü Zonguldak'a gelmiş. Ne dedi? BU projenin yapılamayacağından bahsetti. Sen bizim yaptıklarımızı hayal bile edemezsin. Kılıçdaroğlu, Marmaray'ı yaptık mı? Senin aklın o işi almaz. Sen yüksek hızlı trene bindin mi? Bunu da aklın almaz. Ankara, Konya, Eskişehir. Şimdi biz Marmara'nın güneyinden bir tane daha tüp geçit yapıyoruz. İnşaat devam ediyor. Önümüzdeki yılsonu onu da açıyoruz. Boğaza üçüncü köprüyü de yapıyoruz. Dört gidiş, dört geliş ortadan da tren var. Senin Filyos'u da aklın almaz. İzmir'de Candarlı Limanı'nı yapıyoruz. Şu anda yapılıyor. Bunların hayatında üç koyunu gütmek yok. Kaybedip gelirler."

"BİZ MİLLETİN HİZMETKARIYIZ"

Başbakan Erdoğan, AK Parti hükümeti öncesinde hastaların hastanelerde rehin kaldığına dikkat çekerek, "Hastalarımız rehin kalıyordu. Ne çileler çektik. Şimdi istediğin hastaneye gidip, istediğin eczaneden ilacını alıyor musun? Bu CHP, MHP, Doğru Yol, zorunlu tasarruf adı altında işçiden memurdan para kestiler mi? Toplamda 13.5 katrilyon. Hemen bu parayı üç senede ödedik. Hani bu işçinin gideriydi. İşçi kardeşimi ezerlerdi bunlar. Memur kardeşimi, çiftçi kardeşimi ezerlerdi bunlar. Bununla kalmadılar. Konut edindirme yardımı adı altında vatandaşımdan para kestiler. 3.5 katrilyon. Hemen makbuzları istedik. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Engelli kardeşlerimizi ortada bıraktılar. Engelli kardeşlerimizin yanında kim yer aldı? AK Parti iktidarı. Göreve geldik IMF'ye borç 23.5 milyar dolardı. DSP, MHP borçlandılar. Kim ödedi. Biz. Sıfırladık mı? Şu anda bizim IMF'ye borcumuz yok. IMF bizden borç istiyor. 5 milyar dolar. Tamam dedik. Veren el, alan elden üstündür. Merkez Bankamız Milli Bankamız değil mi? MHP milliyetçi değil mi? Bunlar kafa tası milliyetçisi. Merkez Bankası'nın döviz rezervi 27.5 milyar dolardı. Şimdi 128 milyar dolar oldu. Yahu, yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunu yapabilir mi? 230 milyar dolar milli gelir ile aldık. Onu 800 milyar dolarlara getirdik. 12 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Göreve geldik 100 liranın 73 lirası borçtu. Şimdi 100 liranın 37 lirası borç. Çiftçi yüzde 59 faizle Ziraat Bankası'na borçlanıyordu. Şimdi yüzde 5. Yüzde 59 faiz nere, yüzde 5 nere. Esnaf kardeşim, sen Halk Bankası'na yüzde 47 ile borçlanıyordun. Şimdi yüzde 4-5. Aradaki fark bu. Göreve geldik. Buralarda havalimanı yok. Ne dedik Çaycuma Havalimanı'nı açalım. İç hat trafiğine açılmasını sizde farklı bir beklenti olduğu biliyoruz. Eğer sanayi odası, ticaret odası bunlara sesleniyorum. Eğer yeterli talep oluşursa, Zonguldaklı kardeşlerim talep ederse buraya yurt içi uçuşta gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

ZONGULDAK HİZMETLERİ

Zonguldak'ta tapu meselesinin de çözüleceğini ifade eden Başbakan Erdoğan, "Tapu meselesine geliyorum. Hükümet olarak üzerimize düşeni yaptık. 2B kanunu çıkarttık. Bu sorunun tamamen çözülmesi noktasında belediyelere büyük sorumluluk düşüyor. Zonguldak'ın farklı bir durumu var. İnşallah 30 Martta Zonguldak AK Parti eliyle bir taraftan AK Partili belediye diğer taraftan hükümet olarak sorunun çözümüne gayret göstereceğiz. Muhalefet partileri hükümetimizin TTK'ya sahip çıkmadığını söylüyor. Tam tersine biz 12 yıldır TTK ve Zonguldak'a sahip çıktık. Bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Zonguldak ve ilçelerindeki devlet hastanelerinin ihale ve yapım aşamalarının da sürdüğünü ifade eden Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"55 trilyon maliyeti olan 400 yataklı Ereğli Devlet Hastanemizin yapımı sürüyor. Bu sene içinde bitiriyoruz. 100 yataklı Devrek, 75 yataklı Çaycuma Devlet Hastanelerimizi busene içinde tamamlıyoruz. Zonguldak'a 400 yataklı bir devlet hastanesi yapıyoruz. İhale süreci devam ediyor. Yapımına bu sene başlayıp kısa sürede tamamlayacağız. 12 yılda biz Zonguldak'a 5 katrilyon yatırım yaptık. Ulaştırma ve haberleştirmede 1 katrilyon, eğitimde 472 trilyon, enerjide 605 trilyon, gençlik ve sporda 285 trilyon, aile ve sosyal politikalarda ve sağlıkta yatırımlar yaptık. Eğitimde Fatih projemiz başladı. Etkileşimli tahtalar ve tablet bilgisayarlar veriliyor. Ücretsiz kitaplar alıyor muyuz? Az önce bir genç almış olduğu tablet bilgisayarını bana gösterdi. Biz buyuz. BEÜ'yü biz büyüttük. Zonguldak'taki öğrencilere 174 trilyon burs ve kredi verdik. 2 bin 782 kapasiteli yükseköğrenim yurdu açtık. Gençlik merkezleri ve spor tesisler kurduk. Sağlıkta yeni tesisler inşa ettik. Hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesini arttırdık. Kdz. Ereğli Devlet Hastanesini büyüttük. Kadın Doğum Hastanesi ve Merkez Ağız Diş Sağlığı Merkezi'ni yaptık. Biz gelene kadar Zonguldak'a 22 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Biz, 12 yılda 155 kilometre bölünmüş yol yaptık. Aramızdaki fark budur. Köydes, Beldes projelerimiz oldu. Orman ve Su İşleri'nde attığımız adımlar var. Hızla çalışmalarımız sürüyor. 12 kilometre uzunluğundaki Zonguldak çevre yolunun çalışmaları sürüyor. 6 adet çift tüp tünel yapacağız. 19 kilometre uzunluğundaki Kdz. Ereğli çevre yolunun çalışmaları sürüyor. Zonguldak-Karabük arasındaki her türlü rayı ve malzemeyi biz üretip adeta sıfırdan yapmışçasına sürdürüyoruz. Şu anda yapımı devam eden demiryolu projelerinin tutarı 813 trilyon. Taşkın korumalarla ilgili attığımız adımlar var. Filyos Çayı taşkın koruma tesisi ikinci kısmı tamamlayarak hizmete açtık."

Başbakan Erdoğan, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş'ı tanıtarak 30 Mart seçimlerinde destek istedi. - ZONGULDAK

Başbakan Erdoğan Zonguldak\'ta
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Zonguldak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı
    14:48 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Dinlenme ve Tekne Restoran projesinin amacını ve detaylarını anlattı. Projenin Pamukkale'ye yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını vurgulayan Ertemur, turistleri şehir merkezine çekmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens
    14:47 Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens

    Başkan Joe Biden'ın Hoka markası tarafından tasarlanan 'Hoka Transport' ayakkabıları giymesinin ardından sosyal medyada tartışmalar başladı. Ayakkabılar, geniş tabanı ve maksimum konfor sağlama özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak, Biden'ın yaş ve bilişsel yetenekleriyle ilgili endişeler nedeniyle bazı eleştirilere maruz kalıyor.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok
    14:44 İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok

    İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik'in AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, hakkını arayan yurttaşı azarladığı Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi’nden vatandaşlara seslendi. “Bunlar seçimi kaybedeceğini anladı ya hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar” diyen İmamoğlu, “Yolun kenarında, caddede, parkta, orada, burada, yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4,5 sene önceki videodan kendine iş aramak… Savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline. Bakın; 17 tane bakan. İstanbul'da siyaset yapıyor. Şimdi 17 bakan artı aday; etti 17+1. Ama bir kişi daha var, o da geliyor. Yakındır, gelecek. Bekliyoruz vallahi; gel, bekliyoruz. Buyursun gelsin” dedi. Meydandaki bir dövizi okuyup İliç'te liç yığını altında kalanları anımsatan İmamoğlu, “İçimiz yanıyor. Canımız toprak altında. Doğamız tehdit altında ve bu konudaki sorumluların ağzından tek bir cümle yok. Sanki o dağ kendiliğinden aşağı gelmiş, can almış. Ve o doğayı perişan etmiş ama ne devleti yönetenler ne altına imza atan sayın bakan veya diğerleri tek bir açıklama yok. Sanki izinler gökten indi, yanlışlar gökten indi" diye konuştu.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.

  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü
    14:30 Başkan Muhittin Böcek, Akseki'de ulaşım sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki ziyareti sırasında vatandaşların ulaşım desteği talebini karşılıksız bırakmadı. Uzak mahallelerde oturan vatandaşlar ring seferleri ile ilçe merkezine taşınıyor.

  • Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı
    14:29 Başkan Yılmaz, öğrenci evinde sahur yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlere elleriyle sahur sofrası hazırladı. Üniversiteli gençler, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

  • Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'ni Ziyaret Etti
    14:28 Başkan Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'ni Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi'nde bulunan ulu çınarları ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, yaşlı çınarlara hizmet veren merkezi gezip, kadınlarla sohbet etti ve gezi sözü verdi. Ayrıca Ulu Çınarlar Korosu'nun türkülerini dinleyen Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Advertisement