Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-3

Hafriyat kamyonu öğrenci servisine çarptı: 1 ölü, 14 yaralıKONYA'da iddiaya göre ara sokaktan aniden caddeye çıkan hafriyat kamyonunun, öğrenci servisine çarpması sonucu 1 öğrenci öldü, 14 öğrenci yaralandı.

06.12.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafriyat kamyonu öğrenci servisine çarptı: 1 ölü, 14 yaralı

KONYA'da iddiaya göre ara sokaktan aniden caddeye çıkan hafriyat kamyonunun, öğrenci servisine çarpması sonucu 1 öğrenci öldü, 14 öğrenci yaralandı. Kaza yerine gelen ölen öğrencinin anne ve babası ise oğullarının ayakkabısını görünce sinir krizi geçirdi.

Kaza, bugün saat 08.45 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyübü Mahallesi Kahramanlar Caddesi'nde meydana geldi. 59 yaşındaki İbrahim Terken yönetimindeki 42 SY 926 plakalı hafriyat kamyonu iddiaya göre aniden ara sokaktan çıkması sonucu 51 yaşındaki Hacı Ahmet Kart'ın kullandığı Özel Form Koleji öğrencilerini taşıyan 42 C 0901 plakalı midibüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle içinde 15 öğrencinin bulunduğu midibüs, refüje devrildi. Kazada araçtan fırlayan ve devrilen midibüsün altında kalan 11'inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Alperen Babalık, yaşamını yitirdi. Araçtan fırlayıp, midibüsün altında kalan yaralı öğrencilerde itfaiye ekibinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Yaralanan 14 öğrenci de ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Araç altında kalan Babalık'ın cesedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartıldı. Sürücüler ise kazadan yara almadan kurtuldu.

OĞLUNUN AYAKKABISINI GÖREN ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı duyup, olay yerine gelen Alperen Babalık'ın annesi Aysun ve babası Ahmet Babalık, oğullarının ayakkabısı görünce, yere yığılıp, sinir krizi geçirdi. Acılı anne ve baba, görevliler ve çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Baba Ahmet Babalık, daha sonra midibüsün altına bakıp, başka bir öğrenci olup, olmadığını kontrol etti.

Yine kazayı duyup olay yerine gelen öğrencilerin öğretmenleri ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kazadan yara almadan kurtulan hafriyat kamyonunun sürücüsü İbrahim Terken, gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------

Kaza yerinden detay

Yaralılardan detay

Ölen öğrencinin anne ve babasının kaza yerine gelmesi

Sinir krizi geçirmesi

Aileden detay

Öğretmenlerin olay yerine gelip ağlaması

-Kaza yerinden genel ve detay

Haber- Kamera: Tolga YANIK/ KONYA

==================================

Kütahya'da kamyonla özel halk otobüsü çarpıştı: 16 yaralı

Kaza anı otobüsün kamerasında

KÜTAHYA'da kamyonla özel halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

Kaza sabah saat 09.00 sıralarında Keresteciler Caddesi ile Ahi Evran Sokak kavşağında meydana geldi. Akkent Mahallesi yönüne giden Lütfi Utuğlu yönetimindeki 43 H 0210 plakalı özel halk otobüsüne kavşakta Mustafa Akbaba'nın kullandığı 43 AZ 621 plakalı kamyon yandan çarptı. Özel halk otobüsü, çarpmanın etkisiyle devrilerek yan yattı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile özel halk otobüsündeki 14 yolcu yaralandı.

Otobüs içerisinde sıkışan bazı yolcular olay yerine gelen Kütahya Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Kazada yaralanan 16 kişi ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA ANI OTOBÜSÜN KAMERASINDA

Bu arada kaza anı, özel halk otobüsünde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde yan yatan otobüsün içindeki yolcuların sağa-sola savulmaları, bir trafik yön levasının otobüsün yan kapısından içeriye girip bir kadın yolcunun üzerine devrilmesi, otobüs şoförünün yan yatan aracın camlarını yumrukla kırmaya çalışması yer alıyor.

Görüntü dökümü:

-Kaza yerindeki araçların,

-Kaza yerinde sağlık ekibinin yaralılara müdahalesi,

-Yaralıların ambulansa alınmasından,

-Kaza yerinden detay görüntüler ile,

-Özel halk otobüsü içerisindeki güvenlik kamerasından kaza anı görüntüleri

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ-KÜTAHYA,

==================================

Buzlanan yolda zincirleme kaza : 9 yaralı

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen, 4 aracın karıştığı zincirlime kazada, 9 kişi yaralandı.

Kaza bu sabah Ünye İlçesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kayarak kontrolden çıkan 61 K 6636 plakalı TIR, yolcu almak için duran 52 LK 480 plakalı servis midibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisi ile kayan servis midibüsü de 52 T 5138 ve 52 LJ 029 plakalı otomobillere çarptı.

Zincirleme kazada, Mustafa K., Erdoğan O., Tuncay K., Şenol Ç., Ahmet G., İbrahim Ç., Aydın Y., Veysel Y. ve İbrahim A. yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Mücahit GÜREL/ÜNYE (Ordu), -

================================

Trabzon'da buzlanma kazalara neden oldu, ambulans yan yattı

TRABZON' un Maçka ilçesi yakınında buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan ve yol kenardındaki duvara çarparak durabilen minibüse arkadan gelen otomobil çarptı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gönderilen ambulans da iki aracın yakınınıda yine buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yan yattı.

Kaza saat 08.00 sıralarında Trabzon'un Maçka İlçesi Hızarlı mevkiinde yaşandı. Gümüşhane yönüne giden Cevdet Bayrak yönetimindeki 61 RD 128 plakalı minibüs, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve yolun yan tarafındaki duvara çarparak durabildi. Arkadan gelen Hayrettin Maşacı'nın kullandığı 28 KA 926 plakalı taksi de duramadı ve minibüse arkadan çarptı.

Kazadan kısa süre sonra ihbar üzerine kaza mahalline gelen Caner Yazıcı yönetimindeki 61 VF 742 plakalı ambulans, iki aracın kaza yaptığı yerin yakınlarında buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. Kazalarda büyük şans eseri yaralanan olmadı.

Görüntü Dökümü

aza yerinden görüntüler

Detaylar

Haber: Tolga SAĞLAM Kamera: Selçuk BAŞAR/ TRABZON

========================================

Diyarbakır'da DBP'li 2 belediye başkanı gözaltına alındı (2)

BELEDİYELERDE ARAMALAR BİTTİ

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında merkez Yenişehir ve Kayapınar Belediye binalarına bugün saat 06.00'da eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, Belediyelerin başkanlık makamları dahil birçok birimde arama yaptı. Yapılan aramalarda bazı belgelere de el koyan polis, daha sonra tuttuğu tutanakla binalardan ayrıldı. Polislerin iki belediyeden ayrılması ile birlikte çalışanlar belediye binalarına alınırken, evlerinden gözaltına alınan Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu ile Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın'ın emniyetteki sorguları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Yenişehir Belediyesi dış görüntüsü

-Başkanlık katı girişi

-Başkanlık makam kapısının görüntüsü

-Kayapınar Belediyesi dış görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet TÜRK-Serdar SUNAR/DİYARBAKIR,

==========================================

Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz tutuklandı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde 3 gün önce gözaltına alınan Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Şemdinli İlçesi'e 3 gün önce operasyon yapıldı. Belediye Başkanı DBP'li Seferi Yılmaz gözaltına alınırken, belediye binasında arama yapıldı. Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından geç saatlerde adliyeye çıkarıldı. Savcılık tarafından ifadesi alınan Yılmaz, 'Örgüt üyesi olma' iddiasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Aynı operasyonda gözaltına alınan Seferi Yılmaz'ın eşi Pınar Yılmaz, HDP İlçe Eşbaşkanı Cabbar Taş, Belediye Meclis Üyesi Senar Duyan ve belediye çalışanı Cahit Erler'in işlemleri ise sürüyor. Dün mesai yapılmayan ve kapısı kilitlenen Şemdinli Belediyesi'nde ise bugün normal mesaiye başlandı.

Haber: ŞEMDİNLİ(Hakkari), -

=============================================

Rize'de sağlık ekiplerinden kar tatbikatı

RİZE Sağlık Müdürlüğü, müdahale ve kurtarma ekipleri, İkizdere İlçesi Ovit dağı mevkiinde kar tatbikatı gerçekleştirdi.

Bölgenin yüksek kesiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle yaşanması muhtemel olaylara karşı hastalara müdahale için hazırlık yapan 112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi bünyesindeki personel kar tatbikatı düzenledi. Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ile kar paletli ambulansının katıldığı tatbikat, İkizdere İlçesi Sivrikaya Köyü'nde, Ovit dağı mevkiinde 10 kişiden oluşan ekiple gerçekleştirildi. Kar yağışı altındaki tatbikatta, yoğun kar yağışında uzak bölgede bulunan hastaya ulaşma süresi, karşılaşılabilecek olumsuz hava koşullarında hangi araçla daha etkin hizmetin sunulabileceği, 112 Acil Servis ekiplerinin zorlu kış şartlarında engebeli arazilerde hastalara nasıl ulaşacağı, kar aracının hangi durumlarda devreye gireceği test edildi.

Tatbikatla ilgili değerlendirme yapan Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize'nin dağlık ve engebeli arazi şartlarına sahip olduğunu hatırlattı, "Zor coğrafi şartlar altında yardıma muhtaç hastalarımıza etkin ve verimli sağlık hizmetini en kısa sürede verebilmenin derdindeyiz. Bu nedenle kış şartlarına hazırlık olabilmek için donanımlı araçlarımız ve personelimizle bir tatbikat gerçekleştirdikö dedi. Tepe, doğumuna 4 haftadan az kalan gebe kadınların istemeleri halinde misafir anne projesi kapsamında misafirhanelerde ücretsiz olarak ağırlanabileceklerini de sözlerine ekledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Kış tatbikatı yağpan sağlık araçları

Personelin karda yürümesi

Detaylar

Haber-Kamera: Muhammet KAÇAR RİZE-

==============================================

Banka faresi suçüstü yakalandı

ADANA'da ATM'de işlem yapan 5 emekliyi yardım etme bahanesiyle 3 bin 600 lira dolandırdığı öne sürülen 25 yaşındaki Kadir E., tutuklandı.

İddiaya göre Kadir E., emeklilerin yoğun olarak kullandığı banka ATM'lerine giderek işlem yapmakta zorlanan vatandaşları gözlemeye başladı. Yardım etme bahanesiyle yaklaşan Kadir E., bankaya para yatırmaya çalışan emeklilerin paralarını kendi hesabına yatırdı. Ayrıca yine yardım bahanesiyle maaş çeken emeklilerin paralarını dolandırdı. 5 kişinin durumu polise bildirmesiyle harekete geçen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, emeklilerin maaş çektiği ATM'lerde önlem aldı. Bir süre sonra Kadir E. yine yaşlıları dolandırmak için geldiği ATM'de suçüstü yakalandı. Sorguya alınan Kadir E., ifadesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu için bu işi yaptığını söyledi. 5 kişiden 3 bin 600 lira dolandırdığı belirlenen Kadir E. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Zanlının Adliyeye getirilmesi

Haber: Salih ÜÇTEPE-Kamera: Halil Can ÖNDEMİR/ADANA,

================================================

'Canlı bomba' paniği çıkaran sanık: İsteyeni umreye göndermeye hazırım

ADANA'da geçen 1 Temmuz'da, Sabancı Merkez Cami'nde cuma hutbesi okunduğu sırada minbere koşup, beline sardığı düzeneği gösterip paniğe neden olan Mahmut Kılıçaslan, tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Hakkında 4 farklı suçlamayla 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 70 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Kılıçaslan, "Kimseye zarar verme niyetim yoktu. Herkesin zararını karşılayacağım. Ayrıca isteyeni tatile veya umreye göndermeye de hazırım" dedi.

İnternet kafe işleten Mahmut Kılıçaslan, toplam 28 bin 500 kişinin aynı anda namaz kılabildiği Sabancı Merkezi Cami'nde 1 Temmuz Cuma günü, yerinden kalkıp koşarak cuma hutbesi okuyan imamdan mikrofonu aldıktan sonra, evinde yapıp beline korseyle sardığı düzeneği göstererek paniğe neden oldu. Cemaat tarafından tekme tokat dövülen ve namaza gelen polisler tarafından linçten kurtarılan Kılıçaslan, tedavi edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

3 kez Suriye'ye giderek IŞİD'e katıldığı belirlenen Kılıçaslan hakkında, 'inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme', 'olası kasıtla yaralama, basit yaralama', 'silahlı terör örgütüne üye olmak', 'tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma' ve 'halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit' suçlarından toplam 70 yıla kadar hapis cezası istemiyle 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

HELALLİK İSTEDİ

İlk kez hakim karşısına çıkan Mahmut Kılıçaslan, terör örgütüne üye olmadığını, akrabalarına maddi yardımdan bulunmak için Suriye'ye gidip 1 gün kaldığını öne sürerek savunmasında şunları söyledi: "Suriye'den döndükten sonra internet kafemde silahlı oyunları bile yasakladım. Bu yüzden gelirim de düştü. İnsanların hayır duasını almak için camiye gittim. Üzerimdeki düzeneği internetten araştırarak basit bir şekilde yaptım. Bu düzenek patlayıcı bir düzenek değildir. Minberdeki imam ile konuştum. Hutbe öncesi duayı yapacağım sırada cemaatten birkaç kişi, 'canlı bomba' diye bağırınca panik yaşandı. Kimseye zarar verme niyetim yoktu. Beni yoğun şekilde darp ettiler. Bu olay nedeniyle yaralanan ve zararı olan kişilerden helallik istiyorum. Hepsini zararını karşılayacağım. Ayrıca isteyeni tatile veya umreye göndermeye de hazırım. Kesinlikle örgüte ilişkin suçlamaları kabul etmiyorum, pişmanım."

İMAM: ŞİKAYETÇİYİM

Olay sırasında minberde hutbe okumaya hazırlanan imam Erbil Ünüvar ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyleyerek olayı şöyle anlattı: "Hutbeyi yapmaya başladığım sırada sanık minbere çıktı. Daha önce İstanbul'da Suriyeli veya ihtiyaç sahibi vatandaşların zaman zaman camiye gelip bir şey istemeleri nedeniyle, bu şahsında bu amaçla çıktığını düşünerek bir şey söylemedim. Sanık bu sırada göğsünü açarak düzeneği gösterdi ve 'Ses çıkarma' deyince ben şoke oldum. O sırada sanık mikrofona bir şeyler söyleyince mikrofonu kapattım. Söylediği sözlerden birinin Arapça, 'Allah'ın ipine sarılın' şeklinde olduğunu hatırlıyorum. Vatandaş bu düzeneği görünce 'bomba' diye bağırdı. Millet kaçıştığı sırada sanık kulağıma eğilip bombayı patlatmayacağını söyledi."

Çıkan izdihamda yaralanan 11 kişiden 7'si müşteki sıfatıyla duruşmaya katıldı. 7 müştekiden 3'ü sanıktan şikayetçi olurken mahkeme heyeti, Mahmut Kılıçaslan'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

***ARŞİV***

Cami önünde ambulanslar

Olayı gören vatandaşların konuşması

(Görüntüler sosyal medyadan alındı)

Vatandaşların canlı bomba paniğine neden olan şahsı darp etmesi

Şahsın kanlar içinde yerde yatması

Vatandaşların tekme atması

Yaşanan kargaşa

Vatandaşların cami içinden çıkmaya çalışması

-------------------

Gözaltındaki şahsın sağlık kontrolüne getirilmesi

Polislerin arasında yürümesi

Şahsın konuşması

Adliye binasına getirilmesi

Yakınlarının gözaltındaki şahsa sarılıp ağlaması

Slogan atarak adliye binasına girmesi

Haber: Salih ÜÇTEPE- Kamera: Çağlar ÖZTÜRK-Salih ÜÇTEPE/ADANA,

=========================================

Eski gelinin dolandırıcılığı suç sayılmadı

ISPARTA'da 91 yaşındaki Nuriye Özkul'un, çayına ilaç katarak parmak bastırdıkları vekaletname ile ev ve arsa tapusunu üzerine geçiren eski gelini 69 yaşındaki S.Ç.Ö.'ye yerel mahkemenin 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan verdiği 1 yıl 9 ay 20 gün hapis cezası, Yargıtay tarafından eski gelin 'kayın hısım' (evlilik sonrası oluşan akrabalık) olduğu gerekçesiyle bozuldu.

Şarkikaraağaç'ta 6 yıl önce evine gelen 40 yıl önce oğlundan boşanan eski gelini S.Ç.Ö. ile torunu C.S., iddiaya göre Nuriye Özkul'un yaşlılık nedeniyle algılama güçlüğü çekmesinden yararlanarak çayına ilaç attı. Uyuklayan kadının evini arayan S.Ç.Ö. ve C.S., ev ve arsasına ait tapu belgesini buldu. Eski gelin ve oğlu, ev ve arsanın satışını yapabilmek amacıyla Nuriye Özkul'u notere götürerek vekaletnameye parmak bastırdı. İkili ardından Özkul'u işlemler için tapu müdürlüğüne götürdü ve sonrasında eve getirdi.

YARDIMCI KADIN SORUNCA ORTAYA ÇIKTI

Ev işlerinde yardımcı olarak çalışan kadın bir süre sonra eve geldiğinde Nuriye Özkul'u sersemlemiş görünce ne olduğunu sordu. Nuriye Özkul, durumu anlattıktan sonra kadınla birlikte tapu müdürlüğüne gitti. Burada torunu C.S.'nin vekaletnameyle, kendisine ait tapulu evi ve arsasını, annesi S.Ç.Ö.'ye sattığını öğrendi. Özkul, eski gelini ve torunu hakkında suç duyurusunda bulunurken, tapu iptal davası açtı. Aynı dönemde görülen tapu iptal davası sonucu Özkul, tapusuna yeniden kavuştu.

YARGITAY HAPİS CEZASINI BOZDU

Savcılık C.S. hakkında takipsizlik kararı verirken, S.Ç.Ö. hakkında ise Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2011 yılında 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan dava açıldı. Mahkeme, S.Ç.Ö.'yü 1 yıl 9 ay 20 gün hapse mahkum etti. Kararın temyize gönderildiği Yargıtay 23'üncü Ceza Dairesi 24 Mayıs 2016 tarihli kararında, TCK'nın 167'nci Maddesi b bendi'ndeki 'Yağma ve nitelikli yağma hariç, bu bölümde yer alan suçların; üstsoy veya altsoyunun veya bu derecede kayın hısımlarından birinin veya evlat edinen veya evlatlığın zararına olarak işlenmesi halinde ilgili akraba hakkında cezaya hükmolunmaz' ifadesinden yola çıkarak, S.Ç.Ö. hakkındaki hapis cezasını 'Nuriye Özkul ile kayın hısım olduğu' gerekçesiyle bozdu. Kararın ardından dosya yeniden Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

CEZA KALDIRILDI

Nuriye Özkul ile S.Ç.Ö.'nün 40 yıl önce boşandığı oğlu 73 yaşındaki Mevlüt Sayın'ın katıldığı duruşmada sanık hazır bulunmadı. Nuriye Özkul, kendisini kandırdıklarını söylediği sanıkların cezalandırılmasını istedi. İddia makamı Yargıtay'ın bozma kararında, 'Akrabalık dereceleri olanlar arasında vuku bulan olayın dolandırıcılık diye değerlendirilemeyeceğinin belirtildiğini, bu nedenle bozma ilamına uyulmasını' mütalaa etti. Mahkeme heyeti de bozma kararına uyarak S.Ç.Ö. hakkında verilen cezanın kaldırılmasına hükmetti ve dosyayı kapattı. Heyetin kararı, işitme kaybı yaşayan Nuriye Özkul'a mübaşir tarafından yüksek sesle okundu.

'ÇAYI İÇTİKTEN SONRA KENDİMDEN GEÇTİM'

Duruşmadan sonra olanları anlatan Nuriye Özkul, "Mahkemelere çıktık, ceza aldılar ama şimdi cezaları kalktı. Beni bunlar mahvetti, cezalandırılsınlar" dedi. Mevlüt Sayın da "Oğlum vekaleti aldıktan sonra eski karıma satış yapmış. Anneme de 'evin arkasındaki arsaya villalar yapacağız' demişler. Halbuki buralar arsa değil tarla. Bunlar hakkında davacı olduk, ceza da aldılar ama şimdi o cezaları kaldırıldı. İşleri güçleri yaşlı insanları aldatmak" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

RÖP1: Nuriye Özkul

Röp2: Mevlüt Sayın

Haber- Kamera: Nurettin ARKAN/ YALVAÇ(Isparta),

==============================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement