Eker, 13. Cep Deposunu Denizli'de Açtı - Son Dakika
Güncel

Eker, 13. Cep Deposunu Denizli'de Açtı

Eker, son olarak Denizli'de daha iyi hizmet verebilmek ve yaygınlaşmak adına, yeni bir cep depo açtı.

08.05.2014 13:46

Hedef, hızla Türkiye'nin tamamına ulaşmak…

Süt ve süt ürünleri konusunda 37 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker, inovatif bakış açısını giderek büyüyen lojistik ve depolama hizmeti ile tamamlıyor. Yeni depolar ile Türkiye'nin tamamına ulaşmayı, hem daha iyi hizmet verebilmeyi hem de mevcut pazarını artırmayı hedefleyen Eker, son olarak Denizli cep deposunu hizmete açtı. Ege bölgesinde İzmir, Muğla ve Bodrum'dan sonra Denizli, 4. Cep depo oldu. 300 metrekare büyüklüğündeki depo alanıyla Denizli depoda, 3 personel görev yapıyor.

Yaklaşık 250 aracıyla, 100 farklı ürün çeşidini 17 bine yakın satış noktasına günlük olarak dağıtan Eker; ayrandan yoğurda, kaymaktan peynire, kefirden sütlü tatlıya, pastörize sütten tereyağına kadar onlarca farklı çeşitte süt ve süt ürününü Bursa'dan Türkiye'ye yayıyor.

İstanbul'da Avrupa ve Anadolu'da olmak üzere iki, Bursa, Ankara ve İzmir'de de birer olmak üzere, toplam 5 bölge müdürlüğünün yanı sıra Kocaeli, Bodrum, Konya, Adana, Antalya, Eskişehir, Samsun, Muğla, Kayseri, Mustafakemalpaşa, Çorlu, Düzce ve şimdi Denizli ile toplam 13 noktada cep deposu bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker, 13. Cep Deposunu Denizli'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement