Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale'de - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale'de

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale\'de

Kırıkkale'de AK Parti binasının açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türk siyasi arenasında eski dönemlerin bittiğini söyledi.

10.05.2012 18:18

Kırıkkale'de AK Parti binasının açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türk siyasi arenasında eski dönemlerin bittiğini söyledi. AK Parti'nin millete tepeden bakan bir parti olmadığını ifade eden Atalay, "Biz milleti hor gören siyasetçilerden asla olmadık" dedi.

Keskin ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatının yeni binası görkemli bir törenle açıldı. Açılışa Başbakan Yardımcısı Atalay, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti Kırıkkale il Başkanı Mehmet Demir, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Babayiğit, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türk siyaset arenasında eski dönemlerin bittiğini söyledi. Atalay, "Artık Türk siyasi arenasında eski dönemler bitti. AK Parti milletin partisidir. Biz hesabımızı sadece millete veririz. Demokrasi demek milletin yöneticilerini belirlediği ve günü geldiğinde hesap sorduğu gündür. Biz biliyoruz ki, bu millete yanlış yapanlara, bu milleti kandıranlara, millet hesap soracaktır. Milletten başka siyasette belirleyici olamaz. Bunlar artık tarihe karıştı. Karar veren millettir" dedi.

Türk siyasi dönemindeki müdahaleleri Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kapattığını ifade eden Atalay, "AK Parti'den önce, ANAP'tan önce, Demokrat parti dönemi vardı. O dönemleri çok iyi bilirsiniz, Rahmetli Adnan Menderes ne demişti, söz milletindir. Evet, Menderes'in dediği gibi söz milletindir. Peki biz yani Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da diyor ki, sözde karar da milletindir. Rahmetli Menderes ve Özal'la bu bayrak buraya gelmiş ve bu bayrağı da bugün de Başbakanımız taşımaktadır. Türkiye demokrasi sınavları vermiştir. Birileri iktidarlara müdahalelerde bulundu. Artık bugün itibariyle Türkiye'de müdahale dönemi kapandı. Onu kim kapattı biz kapattık. Kim kapattı Tayyip Erdoğan kapattı" diye konuştu.

Millete tepeden bakan ve hor gören siyasetçilerden olmadığını söyleyen Atalay, "Bugün Türkiye geçmişiyle yüzleşiyor. Geçmişte demokrasi karşısında olanlar şimdi hesap veriyor. Türkiye büyük oranda normalleşti. Vatandaşımız her şeyin söz sahibi olsun, siyasetçilerde vatandaşlarımıza hizmet için yarışsınlar. O yarışanlara da, hizmet edenlere de milletimiz oy versin. Biz halkın içerisindeyiz ve asla hiç kopmadık. Hamdolsun vatandaşın içinde her zaman milletimizin hassasiyetleri ile başarılı hizmet ediyoruz. Bizim baş tacımız millettir, Millete tepeden bakan bir parti değiliz, milleti hor gören siyasetçilerden asla olmadık. O partilerin durumlarını görüyorsunuz. Bu iktidar bize güvenin göstergesidir" dedi.

Atalay, konuşmasının ardından ilçe hizmet binasının açılışını yaptı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement