Almanya'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi - Son Dakika
Spor

Almanya'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Alman milli futbolcu Toni Kroos, Almanya'da yılın futbolcusu seçildi.

05.08.2018 17:05

Real Madrid'de forma giyen Toni Kroos Almanya'da yılın futbolcusu seçilirken, kadınlarda yılın futbolcusu Olympique Lyon'da oynayan Dzsenifer Marozsan, yılın teknik direktörü de Jupp Heynckes oldu

Kicker dergisi tarafından organize edilen ve 475 spor gazetecisinin katıldığı ankette Toni Kroos 185 oyla yılın futbolcusu oldu.

Almanya'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi

NİLS PETERSEN İKİNCİ, NALDO'DA ÜÇÜNCÜ OLDU

Ankette 39 oy alan Alman Birinci Futbol Ligi Bundesliga ekiplerinden Freiburg'un golcüsü Nils Petersen ikinci, Schalke 04'de forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Naldo da 38 oyla üçüncü sırayı aldı.

Almanya'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi

YILIN KADIN FUTBOLCUSU DZSENİFER MAROZSAN OLDU

Yılın kadın futbolcusu, Olympique Lyon'da oynanan Alman milli futbolcu Dzsenifer Marozsan olurken, yılın teknik direktör ödülüne ise geçen sezon Bayern Münih ile lig şampiyonluğunu yaşayan ve ardından emekliye ayrılan Jupp Heynckes layık görüldü.

Almanya'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi
Almanya\'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi

Son Dakika Spor Almanya'da Yılın Futbolcusu Toni Kroos Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AALK: ÇOKTA TINNN 1 0 Yanıtla
  • raa: en kötü cöp oyuncularin en iyisi olarak 0 0 Yanıtla
  • Ad soyad: "...Beklenen istanbul depremi 13 siddetinde olacak ve 7 dakika surecek belki razan ayi icerinde belki muharrem ayi icerisinde gecemi yada gunduzmu olur belli degil suanda saati..." diyor seyh nazim hz. Bu mubarek kimdir diye soranlar olacaktir simdi aranizda..bu mubarek 1998 yilinda 15 temmuz darbesini halkin puskurtecegini 2011 yilindaki sohbetinde 2018 yilinda haziran ayinda baskanlik sistemi denen bir sisteme turkiyenin gececgini soyleyen kisidir.En dogrusunu Allah bilir. Daha detayli malumata "seyh azim istanbul depremi" diyerek inteernetten ulasabilirsiniz merak edenler 0 0 Yanıtla

Advertisement