AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti milletvekili adayları, mahalle toplantıları kapsamında Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

02.05.2015 15:54

AK Parti milletvekili adayları, mahalle toplantıları kapsamında Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda, 7 Haziran seçimlerinin istikrar ve huzur için önemine dikkat çekildi.

Şahnahanlıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekili adayları Taha Özhan, Mustafa Şahin, Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın, "Sizler 7 Haziranda sandıklarınıza sahip çıkacaksınız. Buradan Türkiye'ye ses vererek, yeni Türkiye'nin inşasına bir kürek harçta siz katacaksınız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "2002'den beri artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıya Prof. Dr. Bilge adam Ahmet Davutoğlu'yla devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinden sonra bizim tek başımıza iktidara gelmemiz demek istikrarın, huzurun, güvenin devamı demek" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan'da, "CHP, MHP şimdi birde HDP çıktı. Bunların hepsi ruh üçüzü, bunlar aynı havuzda besleniyor. Ben bunlardan HDP'ye değinmek istiyorum. Çünkü CHP'nin ne olduğunu biliyorsunuz. Onların bir genel başkanı var kaset skandalıyla partinin başına geçti. Dünya'da kaset skandalıyla Genel Başkan olan ilk kişi. Şimdi de noter diye bir kaynak bulmuş atıp tutuyor" dedi.

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının bir kimlik krizi içinde olduğunu belirten Özhan, "Bir başka aktör ise HDP. O da Kürt sorunuyla, terörle, Kürtlerin mağduriyetinden beslenmiş bir parti. Şimdi bir beyannameyle ortaya çıktılar. Seçim vaatleri var. Yayınladıkları beyannameden beklenirdi ki çözüm süreci, Kürt sorunu olsun, akan kanın durmasından bahsedilsin bunlarla ilgili tek satır yok. İçinde Kürt geçmiyor. Ama 9 kez eş cinsellerden bahsediyor. Beyannamelerinde dikkat çeken iki madde var. Biri Diyaneti diğeri din derslerini kaldırmak yani 30 yıllık mücadelede gelip durdukları yer diyanet ve din dersleri" ifadelerini kullandı.

"Vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin" sloganlarının atıldığı Şahnahan Mahalle toplantısında söz alan AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Şahin ise, " Biz AK Parti'yi hiçbir zaman salt bir parti olarak görmedik. İlla ki hizmet noktasında eleştirilen taraflarımız vardır. Hizmet gelir geçer ama bazı önemli olaylar vardır ki Dünya'yı ortaya koysalar ödün vermeyi bekleseler vermeyiz. AK Parti hükümeti bugüne kadar siyesi parti gibi davranmadı. Her şeyin temayüllerini, standartlarını değiştirdi. AK Parti'den önceki siyasi partilere bakın onların amaçları neydi, bizim amacımız ne. Bizden önce Devlete önem verirlerdi, Devlet mutlaka ayakta tutulmalıydı. Devletin bekası için 5 milyon insanı katlederiz diyen bir zihniyet vardı. AK Parti iktidara geldiğinde önce insan dedi" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement