Ak Partinin 13 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayları - Son Dakika
Yerel

Ak Partinin 13 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayları

Ak Partinin 13 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayları

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Uzer: "İlçe belediye başkan adaylarımızı Gaziantep'e hayırlı olsun"

21.01.2014 18:05

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, ilçe belediye başkan adaylarının şehre hayırlı olmasını diledi.

Uzer, yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından parti genel merkezinde düzenlenen toplantıyla aralarında Gaziantep'in de bulunduğu 13 ilin ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığını anımsattı.

Şahinbey'de mevcut belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil ilçesinde de Rıdvan Fadıloğlu ile devam edeceklerini belirten Uzer, " Oğuzeli'nde Süleyman Akgün, Nizip'te Hacı Fevzi Akdoğan, İslahiye'de Kemal Vural, Yavuzeli'nde Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban'da Mehmet Özdemir, Nurdağı'nda Mehmet Yıldırır ve Karkamış'ta Nuh Kocaaslan ile yolumuza devam edeceğiz. İlçe belediye başkan adaylarımızı Gaziantep'e hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Adaylara ve aday adaylarına teşekkür eden Uzer, "Gelin 30 Mart seçimlerinde AK Parti olarak en önemli başarıları ortaya koyabilmek için birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için anlayışıyla çalışalım. Gaziantep'te bütün ilçeleri alarak oy patlaması yapalım. Aday gösterilmeyenler de partimizin çok kıymetli mensuplarıdır. Onlardan her zaman yararlanmak istiyoruz" değerlendimelerinde bulundu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Partinin 13 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement