Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası

Atatürk\'ü Anma Satranç Turnuvası

Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Tuncil, "Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası"na 11 ilden 633 lisanslı sporcunun katıldığını, dereceye giren sporculara, kupa, madalya ve 10 bin TL ödül dağıttıklarını söyledi.
Tuncil, Sarıçam İlçesi...

12.11.2013 10:15

Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Veysel Tuncil, "Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası"na 11 ilden 633 lisanslı sporcunun katıldığını, dereceye giren sporculara, kupa, madalya ve 10 bin TL ödül dağıttıklarını söyledi.

Tuncil, Sarıçam İlçesi Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın sponsorluğunu üstlenen Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin aynı zamanda açılış hamlesini yaptığını söyleyerek, "Bizlere tesisleri açan ve her zaman destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile sponsorluk yapan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'ye şükranlarımızı sunarız" dedi.

Turnuvaya Türkiye'nin satrançta önde gelen sporcuların katıldığını belirten Tuncil, "Turnuvaya Adana'nın yanı sıra, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep, Zonguldak ve Konya'dan 45'i kadın toplam 633 lisanslı sporcu katıldı. Turnuvanın açılış hamlesini aynı zamanda sponsorumuz olan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci yaptı. Turnuvanın başhakemliğini Levent Durur'un yaptığını, ve 22 hakemin görev aldığı turnuva, 7 turlu İsviçre sistemi ile oynandı. Kadınları ve Sarıçam İlçesi'nden katılanları aynı kategoride değerlendirdik. Ata'ya yakışır turnuvada dereceye giren 48 sporcuya, kupa, madalya ve 10 bin TL para ödülü dağıttık" dedi.

TURNUVAYA ENGELLİ SPORCULAR DA KATILDI

Tuncil, Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'na Türkiye Şampiyonu Görme Engelli ve Güney Doğu Gazisi İbrahim Dal ile Bedensel Engelli Sporcu Ozan Bayram'ın da katıldığını kaydetti.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de kapsamlı turnuva yapacaklarını ifade eden Tuncil, sponsor kuruluşların desteğini beklediklerini sözlerine de ekledi.

Turnuvada dereceye giren sporcular, A Kategorisinde Oğuz Metin, Alican Sabahi, Turan Korkmaz B Kategorisinde Hidayet Çakır, Hasan Ali Çakın, Mert Kaan Yıldırım C Kategorisinde Ozan Bayram, Emre Örtlek, Suat Atçıoğlu şeklinde sıralandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement