Konak Belediye Başkanı Batur'dan Amatör Spora Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Konak Belediye Başkanı Batur'dan Amatör Spora Büyük Destek

Konak Belediye Başkanı Batur\'dan Amatör Spora Büyük Destek

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sporcuların yeni sezonda kullanacağı malzeme ve kulüplerin katılım paylarını içeren destekle amatör sporcuların yanında oldu. Geçen günlerde, Halkapınar’da amatör sporun hizmetine sunulacak yeni sahaların da müjdesini veren Başkan Batur, “Amatör spor kulüplerimizin yaşaması, ayakta kalması, altyapılarının gelişmesi için Konak Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı en üst noktada sunmaya çalışıyoruz. Buradan yetişecek sporcular gelecekte bizleri, İzmir’imizi temsil edecekler. Sporcularımız Türkiye çapında başarılı olacak, uluslararası başarılar elde edecek” dedi.

20.10.2023 13:46  Güncelleme: 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sporcuların yeni sezonda kullanacağı malzeme ve kulüplerin katılım paylarını içeren destekle amatör sporcuların yanında oldu. Geçen günlerde, Halkapınar'da amatör sporun hizmetine sunulacak yeni sahaların da müjdesini veren Başkan Batur, "Amatör spor kulüplerimizin yaşaması, ayakta kalması, altyapılarının gelişmesi için Konak Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı en üst noktada sunmaya çalışıyoruz. Buradan yetişecek sporcular gelecekte bizleri, İzmir'imizi temsil edecekler. Sporcularımız Türkiye çapında başarılı olacak, uluslararası başarılar elde edecek" dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni sezona başlayan amatör spor kulüpleriyle bir araya gelerek destek verdi. Belediyenin Güneşli Mahallesi'ndeki Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisi'nde düzenlenen törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve yönetim kurUlu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İzmir İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) Başkanı Efkan Muhtar, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Başkanı Engin Kurt, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Konak Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkan Vekili Ahmet Naci Yıldız, amatör spor kulüplerinin başkan, yönetici ve sporcuları ile muhtarlar katıldı. Geçtiğimiz günlerde Başkan Batur'un Halkapınar'da amatör spora hizmet edecek iki yeni saha müjdesinin ardından ilçedeki 28 amatör kulübe 25'er bin TL malzeme desteği verildi. Ayrıca kulüplerin ligler için Futbol Federasyonuna vermesi gereken katılım payları da konak belediyesi tarafından karşılandı.

BATUR: BURADAN YETİŞECEK SPORCULAR ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisi'nde düzenlenen törende konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sporcu ve yönetici kimliğiyle yıllarca amatör spora hizmet vermiş, sporun içinden gelmiş olan bir başkan olarak sporculara seslendi. Amatör spora desteğin İzmir'i ve ülkeyi temsil edecek sporcuların yetişmesine de destek olduğu için öneminin büyük olduğunun altını çizen Başkan Batur, şöyle konuştu:

"2019'dan bu yana eğitime ve spora verdiğimiz katkıyı, amatör spor kulüplerimizle birlikte çok iyi bir dayanışmayla bugüne kadar getirdik. Özellikle de amatör spor kulüplerinde oynamış, yöneticilik yapmış biri olarak amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını yakından biliyorum. Amatör spor kulüplerimizin, futbol kulüplerimizin yaşaması, ayakta kalması, altyapılarının gelişmesi için Konak Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı en üst noktada sunmaya çalışıyoruz. Amatör spor çok önemli, çünkü buradan yetişecek sporcular çok önemli. Gelecekte bizleri, İzmir'imizi temsil edecekler. Buradan yetişecek sporcularımızın Türkiye çapında başarılı olması, uluslararası başarılar elde etmesi bizim için çok önemli."

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E BORÇLUYUZ"

Gelecek hafta Cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümü olduğunu hatırlatan Başkan Batur, sporcuların Cumhuriyet Bayramı'nı "Gelecek hafta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümünü kutlayacağız. Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını Konak'ın her noktasında kutlayacağız. Bugün burada beraber olabiliyorsak, bu konuşmaları yapabiliyorsak ve geleceğe yine Cumhuriyet ışığında bakabiliyorsak, bunu Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz. O'nun değerlerini, bize emanet ettiği Cumhuriyeti her zaman koruyacağız. Şimdiden Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyorum. Yüzüncü yılımız kutlu olsun. Sonsuza kadar Cumhuriyet, sonsuza kadar Mustafa Kemal Atatürk" diyerek kutladı.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLERDEN BATUR'A TEŞEKKÜR

Düzenlenen törende kulüp yöneticileri ve sporcularla birlikte yer alan dernek, birlik ve vakıf başkanları da Başkan Batur'a spora verdiği destek dolayısıyla teşekkürlerini şu sözlerle iletti:

-TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala:  "Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un sporla ilgili çalışmaları aynı zamanda insan odaklı çalışmalar. Bizler şanslıyız çünkü spordan gelen, sporda terini akıtan bir belediye başkanımız var, ki bu güzel tablolar ortaya çıkıyor. Ben, huzurlarınızda sevgili başkanım Abdül Batur'a, kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu tabloyu diğer belediyeler örnek alsınlar ki İzmir'imizin sesi tüm Türkiye'de duyulsun"

-ASKF Başkanı Efkan Muhtar: "Biraz içten konuşacağım, benim ağabeyim yok ama sayın başkanımı bir ağabey gibi görüyorum. Amatörün her zaman yanında oldu. Tam 25 yıldır belediyecilikte hizmet ediyor, hiç de yorulmuyor. Ne zaman gitsek, ne zaman kapısını çalsak, amatör sporcunun yanında oluyor. Bugün buradaki malzemelerin hepsi son derece kaliteli ve sizlere yakışan malzemeler. Bunu sağlayan kıymetli başkanıma çok teşekkür ediyorum. İzmir'de 30 ilçede 320 futbol kulübü temsiliyetinde bulunuyoruz. Bu 30 ilçe arasında kulüplerine en çok sahip çıkan, kulüplerine dört elle sarılan tek başkan Abdül Batur'dur."

-İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Başkanı Engin Kurt: "Sayın Başkanıma ve yönetim kuruluna hakikaten teşekkür etmek istiyorum. Kendisi futbolun içinden gelen ve yapmış olduğu icraatlarda spora ayrıca değer veren bir başkan olarak son derece mutlu ediyor hepimizi. Bu nedenle, sevgili gençler, size verilecek olan bu naçizane kıyafetleri, malzemeleri çok iyi bir şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Oynanacak olan sezonlarda hepinize sağlıklar diliyorum."

-TFF İzmir İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi:  "Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur, kulüplerimize ayni ve nakdi yardım konusunda bir lokomotif olarak devam ediyor. Amatör kulüpler can çekişirken bir nebze olsun can suyu oluyor. Bu anlamda diğer belediyelere de örnek oluyor."

-Konak Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkan Vekili Ahmet Naci Yıldız:  "Yirmi sekiz kulübümüz adına, Konak Belediyemizin amatör kulüplerimize yapmış olduğu desteklerden, maddi ve manevi tüm katkılarından dolayı Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur'a teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Konak Belediye Başkanı Batur'dan Amatör Spora Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement