Mücevher Sektörü Jewex'e Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Mücevher Sektörü Jewex'e Hazırlanıyor

Mücevher Sektörü Jewex\'e Hazırlanıyor

Gençiz Fuarcılık’ın İzmir’de düzenleyeceği JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’na hazırlıklar sürüyor.

06.12.2014 14:08

Gençiz Fuarcılık'ın İzmir'de düzenleyeceği JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'na hazırlıklar sürüyor.

İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel fuar kapsamında kuyumculuk zirvesini gerçekleştireceklerini belirtirken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer son trendlerin sergileneceği organizasyonun katılımcı ve ziyaretçilerine önemli iş fırsatları sunacağını söyledi.

Gençiz Fuarcılık tarafından düzenlenen sektörün önde gelen kuyumculuk fuarlarından olan " JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı" 23-26 Ocak 2015 tarihlerinde, gerek yurtiçinden gerekse dünya genelinden önemli sektör temsilcilerini 6. kez, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda bir araya getirmeye hazırlanıyor. Yurtiçi ve yurtdışındaki temsilcilikleriyle yer tahsis ve etkinlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Gençiz Fuarcılık İzmir'de bir tanıtım yemeği verdi. İzmir Kuyumcular Odası önderliğindeki program büyük ilgi gördü. Pirpirim Restaurant'daki toplantıya yaklaşık 150 kuyumcu iştirak etti.

JEWEX Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nın dünyanın en kapsamlı organizasyonları arasında başarıyla yerini aldığını vurgulayan Osman Gençer, "23-26 Ocak 2015 tarihindeki organizasyon İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Fuarda Alyans, altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, gümüş takı, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makine, malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları, güvenlik araç ve sistemleri sergilenecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin ziyaret edeceği fuarımıza hedef Pazar olarak seçtiğimiz Bulgaristan, Macaristan, Erbil, Makedonya, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, İran, Rusya ve Yunanistan'da alım heyeti düzeyinde ziyaretler gerçekleşecek. Türk kuyumculuk endüstrimizin üretim ve pazarlama gücünü ortaya koyacağı organizasyon üreticiler, toptancılar, mümessiller, ihracatçılar, tasarımcılar ve tedarikçiler, kısacası tüm sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Sunacağı önemli iş fırsatlarıyla sektörün yeni yılın ilk ayında kendilerini güncellemesini sağlayacak. Nihai tüketicine en iyi ürün ve hizmeti sunmak, rakipleri karşısında bir adım öne çıkmak isteyen tüm sektör profesyonelleri bu organizasyonda olacak"dedi.

Fuarı desteklediklerini belirten İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, organizasyonun takı ve saat sektöründe yeni ürünleri ve en son tasarımları bir arada görülebilecek mükemmel bir buluşma noktası olacağını söyledi. Başkan Baransel, "Batı Anadolu Kuyumcular Federasyonumuz öncülüğünde 'Türkiye Kuyumculuk Zirvesi'ni kentimizde düzenleyeceğiz. Sektörümüz adına alınması gereken önemli kararları bu platformda alacağız. Sektörümüzün 4 gün süre ile nabzını tutacak JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı katılımcılarına ve ziyaretçilerine yeni ticari iş kapılarını sonuna kadar aralayacak. Oda olarak destek verdiğimiz fuar kapsamında "Kuyumculuk Müzesi"ni açacağız"şeklinde konuştu.

JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 23-26 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleşecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyon saat 10.00'da başlayacak, ilk üç gün saat 20.00'ye kadar, son gün ise saat 18.00'e kadar sektör profesyonelleri ile vip davetliler tarafından ziyaret edilebilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mücevher Sektörü Jewex'e Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement