Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor'da teknik heyet, Ayvalıkgücü maçının sentetik zeminli sahada oynanacak olması nedeniyle idmanları sentetik zeminli sahada yaptırıyor.

26.09.2013 10:45

Yeni Diyarbakırspor'da teknik heyet, Ayvalıkgücü maçının sentetik zeminli sahada oynanacak olması nedeniyle idmanları sentetik zeminli sahada yaptırıyor.

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü maçını kazanarak ligdeki çıkışını devam ettirmek isteyen Yeni Diyarbakırspor'da sentetik saha alarmı verildi. Ayvalıkgücü'nün maçlarını oynadığı Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı zemininin sentetik zeminli olması nedeniyle teknik heyet, idmanları Seyrantepe'deki sentetik yüzeyli sahada yaptırıyor. Ayvalıkgücü'nün mücadele gücü yüksek olan bir takım olduğunu ifade eden Teknik Direktör Namık Altunsoy, rakiplerin maçlarını izleyerek analiz yapan yardımcısı Yılmaz Dağ'ın rakiple ilgili analizini futbolcularıyla paylaşarak onları 3 puana şartlandırıyor. Yarın yine sentetik sahada yapılacak taktik idmanından sonra hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-kırmızılı takımın Ayvalık yolculuğunun programı da belli oldu. Cumartesi öğle saatlerinde uçakla İzmir'e gidecek olan kafile, buradan da Balıkesir'in Ayvalık ilçesine karayolu ile geçerek kamp yapacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak. Kafile, maçtan sonra yine karayolu ile İzmir'e gelip, oradan da uçakla Diyarbakır'a dönecek.

MHK'YA GÖRÜNTÜLÜ ŞİKAYET

Öte yandan Yeni Diyarbakırspor, Altay'la oynanan kupa maçında verilmeyen penaltı ve gol için Hatay bölgesi hakemlerini MHK'ye şikayet etme kararı aldı. TFF'den izin alarak görevlendirdikleri profesyonel bir kameramanla iç sahada yaptıkları maçlarında kamera çekimi yaptıklarını belirten Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, Altay maçının görüntülerini MHK Bölge Sorumlusu Hamza Işın'a göndereceklerini söyledi.

"HAKEM SONUCA ETKİ ETTİ"

Hakem hatalarına her zaman saygı gösterdiklerini aktaran Tanrıverdi, "Kendi sahamızda yenildiğimiz Yozgat ve deplasmanda berabere kaldığımız Göcük maçlarındaki hatalardan art niyet aramadık. Ancak Altay maçında hakem Sedat Sert, resmen turu geçmemizi engelledi. Net penaltımızı ve nizami golümüzü vermedi. TFF'den izin alarak maçlarımızda eğitim amaçlı görüntü çekiyoruz. Bu görüntülerde her şey net olarak görülüyor. Görüntüleri MHK Bölge Sorumlusu Hamza Işın'a göndereceğiz. Buradan sonuç alamazsak MHK Başkanı Zekeriya Alp'a da şikayette bulunacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement