Adana'da Firari Şüpheli Yakalandı: Evinden Patlayıcı ve Ruhsatsız Silahlar Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Firari Şüpheli Yakalandı: Evinden Patlayıcı ve Ruhsatsız Silahlar Çıktı

Adana'da bir kadını tabancayla yaralayan firari şüpheli, Seyhan polisi tarafından evine yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelinin evinden el yapımı patlayıcı ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

27.11.2023 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir kadını silahla yaralayan şüphelinin evinden EYP, ruhsatsız tabanca ve ruhsatsız otomatik tüfek çıktı

ADANA - Adana'da bir kadını tabancayla yaralayan firari, Seyhan polisi tarafından evine yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelinin evinden, el yapımı patlayıcı ve ruhsatsız silahlar çıktı.

Alınan bilgiye göre, Mervan A. Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde 4 Ağustos tarihinde karıştığı silahlı kavgada Z.K. isimli bir kadını tabancayla elinden vurup kaçtı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, "Huzurunuz Gururumuz" sloganı çerçevesinde firari şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis firari olan Mervan A.'nın peşine düştü. Polis şüphelinin evine geldiğini belirleyip yaptığı operasyonda şüpheliyi yakaladı. Şüphelinin evinden el yapımı patlayıcı (EYP), ruhsatsız tabanca, ruhsatsız otomatik tüfek, 3 şarjör ve 8 adet mermi ele geçirildi.

Evde bulunan EYP'nin ardından bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanlı, etrafı güvenli hale getirdi. EYP ardından boş bir bölgede kontrollü olarak imha edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mervan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana\'da Firari Şüpheli Yakalandı: Evinden Patlayıcı ve Ruhsatsız Silahlar Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Firari Şüpheli Yakalandı: Evinden Patlayıcı ve Ruhsatsız Silahlar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement