Adıyaman'da komşu çocukların tartışması büyüyünce 2 kişi bıçakla yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adıyaman'da komşu çocukların tartışması büyüyünce 2 kişi bıçakla yaralandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Adıyaman'da komşu çocuklar arasında çıkan tartışmaya ailelerin de katılmasıyla bıçaklı kavga çıktı ve 2 kişi yaralandı. Yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olayın şüphelisi vatandaşlarca yakalanıp polise teslim edildi.

Adıyaman'da çocuklar arasında çıkan tartışmaya ailelerin de dahil olması sonucu 2 kişi bıçakla yaralandı.

2 KİŞİ BIÇAKLANDI

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Yeni Mahalle Dumlupınar Caddesi 26189 Sokak yakınlarında bulunan bir sitede komşu olan çocuklar arasında tartışma çıktı. Çocukların tartışmasına ailelerinde dahil olması sonucu bıçaklı kavga çıktı. Kavgada İsmet A. ile Mehmet A., bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

SALDIRGANI VATANDAŞLAR YAKALADI

Her iki yaralı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olayın şüphelisi olan Yusuf Can A. ise vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.