Aile fertleri sopa ve coplarla birbirine girdi! Sokak ortasındaki kavga kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Aile fertleri sopa ve coplarla birbirine girdi! Sokak ortasındaki kavga kamerada

Osmaniye'de aile fertleri arasında çıkan sopalı ve coplu kavgada 5 kişi yaralandı. Kavga güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan şüphelilere ayrıca sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 15 bin 750 TL ceza kesildi.

05.01.2021 14:56  Güncelleme: 16:43

Kadirli ilçesi Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi'ndeki Kamil Kara Bulvarı'nda meydana gelen olayda iddiaya göre S.Ç., husumetli olduğu oğlu D.Ç. ve gelini S.Ç.'yi, sokak ortasında sopa ile saldırıp başlarından yaraladı. S.Ç.'nin diğer oğlu A.Ç. ve kızı F.Ç.'nin de katıldığı kavga, kısa sürede büyüdü.

GELİN BAŞINDAN YARALANDI

Cop ve sopaların kullanıldığı kavgada S.Ç. ile oğulları D.Ç., A.Ç., kızı F.Ç. ve gelini S.Ç., başlarından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye götürülen yaralılar, yapılan müdahalelerinin ardından gözaltına alındı.

KAVGA ANI KAMERADA

Şüphelilere ayrıca sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 15 bin 750 TL ceza kesildi. Kavga anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İşte olay yerinden görüntüler:


Aile fertlerinin sopalı-coplu kavgasında 5 kişi yaralandı
Aile fertlerinin sopalı-coplu kavgasında 5 kişi yaralandı
Aile fertlerinin sopalı-coplu kavgasında 5 kişi yaralandı
Aile fertleri sopa ve coplarla birbirine girdi! Sokak ortasındaki kavga kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aile fertleri sopa ve coplarla birbirine girdi! Sokak ortasındaki kavga kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adsız: artık devletimiz her şeyi sosyal mesafe diye milleti cezalandırıyor. kasada para kalmayınca sosyal mesafe bahane ederek milleti cezalandırmak ve milletin cebindeki parayı almak içinherşeyi yapıyorlar.allah bunlara bir daha fırsat vermesin.Gerçi yüce rabın insanlar neyi nasıl istiyorlarsa ALLAH onu verir.KUL azdıkça Rabim sopayı gösteriyor.Dinsizin Hakında imansız gelir. 0 0 Yanıtla

Advertisement