Ankara'da Suç Örgütü Operasyonu: Yönetici ve Emniyet Personeli Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da Suç Örgütü Operasyonu: Yönetici ve Emniyet Personeli Gözaltına Alındı

Ankara\'da Suç Örgütü Operasyonu: Yönetici ve Emniyet Personeli Gözaltına Alındı

Ankara'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, suç örgütünün yöneticisi ve örgüte yardım eden bir emniyet personeli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda örgüt yöneticisi tutuklanırken, emniyet personeli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bugüne kadar yapılan operasyonlarda 33 kişi hakkında işlem yapıldığı ve 18 kişinin tutuklandığı belirtildi.

23.09.2023 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda "Ayhan Bora Kaplan" suç örgütünün yöneticisi ile ve örgüte yardım eden emniyet personeli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen titiz ve kararlı çalışmalar sonucunda "Ayhan Bora Kaplan" suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, örgüt yöneticisi firari şahıslardan M.A. ile 'örgüte bilerek yardım etme' suçundan emniyet personeli Ç.M.K. yakalandı.

Yapılan adli işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ç.M.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, örgüt yöneticisi M.A. tutuklanarak cezaevine teslim edildi. M.A.'nın, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı, mala zarar verme, tehdit, 6136 Sayılı kanuna muhalefet" suçları başta olmak üzere çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi.

Bugüne kadar örgüte yönelik düzenlenen operasyonlarda, 33 şahıs hakkında işlem yapılırken bu şahıslardan 18'i tutuklandı. Firari şahısların yakalanmasına yönelik emniyetin çalışmalara devam ettiği öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da Suç Örgütü Operasyonu: Yönetici ve Emniyet Personeli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement