Avcılar'da Eski Eşini Rahatsız Eden Adamla Tartışan Adam Silahla Öldürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Avcılar'da Eski Eşini Rahatsız Eden Adamla Tartışan Adam Silahla Öldürüldü

Avcılar\'da Eski Eşini Rahatsız Eden Adamla Tartışan Adam Silahla Öldürüldü

Avcılar'da yaşayan Mehmet Karakoç, eski eşi Neslihan Ö.'ü rahatsız eden Ayhan Buldur ile tartıştı. Tartışma sırasında Karakoç silahla vurularak öldürüldü. Neslihan Ö. ise yaralı olarak hastaneye kaldırılırken şüpheli silahıyla birlikte yakalandı. Polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

06.02.2024 12:53  Güncelleme: 04:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da eski eşini rahatsız ettiği iddia edilen adamla tartışan Mehmet Karakoç(52) silahla vurularak öldürüldü. Karakoç'un eski eşi ise yaralı olarak hastaneye kaldırılırken şüpheli silahıyla birlikte yakalandı.

Avcılarda yaşayan Neslihan Ö., Ayhan Buldur(40) tarafından rahatsız edildiği gerekçesiyle savcılığa başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak Buldur Neslihan Ö.'yü rahatsız etmeye devam etti. Bunun üzerine kadın eski eşi Mehmet Karakoç'tan yardım istedi.

Dün gece Firüzköy Mahallesi'nde Buldur'un işlettiği kafeye gelen Mehmet Karakoç, tartışmaya başladı. Buldur çıkan tartışmada bıçakla yaralanırken, Karakoç ise silahla koltuk altından vuruldu. Kavga sırasında Neslihan Ö de yaralandı.

Devriye gezen polis olayı fark etti

Olayın gerçekleştiği bölgede devriye gezen polis kafenin önünde yerde hareketsiz yatan Karakoç'u fark edip sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırmada yaralanan Neslihan Ö. ve Buldur'un yaralı halde sokakta yürürken buldu. Şahıslar hastaneye sevk edildi. Buldur tedavisinin ardından gözaltına alındı. Mehmet Karakoç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Avcılar'da Eski Eşini Rahatsız Eden Adamla Tartışan Adam Silahla Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement