Emniyet amiri oğlunun silahıyla canına kıydı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emniyet amiri oğlunun silahıyla canına kıydı

Emniyet amiri oğlunun silahıyla canına kıydı
17.07.2026 02:04

Aydın'ın Karacasu ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 63 yaşındaki Kamil Kulaksız, emniyet amiri olan oğlunun ruhsatlı tabancasına ulaşarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Kulaksız'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 63 yaşındaki Kamil Kulaksız, emniyet amiri olan oğlunun ruhsatlı tabancasıyla yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EMNİYET AMİRİ OĞLUNUN EVİNDE KALIYORDU

Olay, akşam saatlerinde Aydın'ın Karacasu ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Denizli'de yaşayan ve bir süredir psikolojik tedavi gören 63 yaşındaki Kamil Kulaksız, yaklaşık bir ay önce Karacasu İlçe Emniyet Amiri olan oğlunun evine gelerek burada yaşamaya başladı.

RUHSATLI TABANCAYA ULAŞTI

İddiaya göre Kulaksız, evde dolap üzerinde muhafaza edilen oğluna ait ruhsatlı tabancaya ulaştı. Evden silah sesi gelmesi üzerine komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Emniyet amiri oğlunun silahıyla canına kıydı

Eve giren ekipler, Kamil Kulaksız'ın ateşli silahla hayatını kaybettiğini belirledi.

KAYMAKAM DA OLAY YERİNE GELDİ

Karacasu Kaymakamı İsmail Battal da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri evde detaylı çalışma yürütürken, Kulaksız'ın yaşamına son verdiği değerlendirildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kamil Kulaksız'ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Emniyet amiri oğlunun silahıyla canına kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • c5nmzbwwhc c5nmzbwwhc:
    senin atacağın başlığa 1 0 Yanıtla
  • Murat Avci Murat Avci:
    zor durum, Allah rahmet eylesin. 0 0 Yanıtla
  • Hamit Gündoğdu Hamit Gündoğdu:
    Bu haberleri biraz anlaşılır ve imla kuralına uygun yaza kabiliyetinizin olmadığı çok net..emniyet amiri olan oğlunun silahıyla demek ana başlıkta niye yok.. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement