İki bacağından rahatsız olan adamın 'elim kolum' dediği motosikletini çaldılar
Yürümekte güçlük çeken simitçi motosikletini ardından gözyaşı döküyor
Simitçi Bülent Boyacı:
"Benim motosikletimi çalarak ciğerimi kopardılar"
"Motosikletim bulunmazsa hayatım felç"
ESKİŞEHİR - Eskişehir'de yaşayan ve bacaklarından rahatsız olduğu için yürümekte güçlük çeken Bülent Boyacı'ın motosikleti kilitli garajından çalındı. Simitçilik yapan ve tezgahı ile evi arasındaki 5 kilometrelik mesafeyi motosikleti ile kat eden Boyacı, 'elim, ayağım' dediği aracının bulunmasını bekliyor.
Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Bulvarında simitçilik yaparak geçimini sağlayan Bülent Boyacı'nın motosikleti geçtiğimiz cumartesi günü kiraladığı ve kapısı kilitli olan garajından çalındı. Bir fabrikadan malulen emekli olan ve 13 senedir de simitçi yaparak geçimini sağlayan Boyacı'nın ayaklarındaki sağlık probleminden dolayı yürümekte güçlük çektiği için motosiklet ile ulaşımını sağlıyordu. Çalınan motosikletinin yokluğunda çaresiz kalan Boyacı'nın adeta boynu bükük kaldı. Her gün Odunpazarı İlçesi Büyükdere Mahallesi'ndeki evinden Vişnelik Mahallesi'ndeki simit tezgahına gelmek için 5 kilometrelik yol kat eden Bülent Boyacı, motosikletinin yokluğunda ulaşımda oldukça zorlanıyor. Motosikletinin yokluğunda ne yapacağını kara kara düşünen talihsiz adam, sesinin duyulmasını istiyor.
"Benim yüreğimden vurdular"
30 bin TL'lik motosikletinin çalınması hakkında konuşan Bülent Boyacı, 'yüreğimden vurdular' diyerek mağduriyetini özetledi. Motosikletinin sadece bir ulaşım aracı olmadığını, kendisinin eli ayağı olduğunun altını çizen Boyacı, "Cumartesi günü gece saatlerinde garajımdan 30 bin TL değerindeki motosikletimi çaldılar. Şuanda ben çok mağdurum, taksi ile evimden tezgahıma git-gel yapıyorum, yalnız yaşıyorum. Benim motosikletimi çalarak ciğerimi kopardılar. Engelli olarak plakalığında ibre vardı, 6-7 yıldır kullanıyordum. Benim iki ayağım protez, belimden rahatsızlığım var, 10 adım dahi yürüyemiyorum, sabahları taksi ile işime geliyorum. Burada yıllardır sevilen, sayılan bir esnafım. Benim motosikletim bulunmazsa hayatım felç, her şeyim o benim sadece motosiklet değildi yani. Benim yüreğimden, canımdan vurdular. Emekli maaşım ayrıldığım eşime ödemlerim var, oğlumun evlenmesi için kredi çekmiştim oraya da kesiliyor yani çok az bir ücret kalıyor bana. Bütün gelirim bu simit tezgahı. Elim ayağımdı o motor benim. Valilik, kaymakamlık tarafından benim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çalındığı günden beri çocuklar gibi ağlıyorum. Polise gerek şikayetlerde bulundum yaklaşık 1 hafta oldu, ama hala bir haber yok" diye konuştu.
Son Dakika › 3.Sayfa › İki bacağından rahatsız olan adamın 'elim kolum' dediği motosikletini çaldılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.