İstanbul Bağcılar'da bir şahıs tarafından yapılan hareket, izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Yol üzerindeki evde kuruması için asılmış kadın iç çamaşırlarını gözüne kestiren şahıs, beğendiği iç çamaşırlarını cebine koyduktan sonra kayıplara karıştı.

Kirazlı Mahallesi'nde sağa sola bakarak yürüyen bir kişi, yıkandıktan sonra kuruması için evin önüne asılmış olan çamaşırların yanına gitti. Çamaşırları bir süre inceleyen kişi, kadın iç çamaşırlarından bazılarını alıp cebine soktu.

Bu kişi daha sonra geldiği yöne doğru gitti. O sırada sokak sakinlerinden biri adamın garip davranışlarından şüphelendiği için güvenlik kamerası kayıtlarını kontrol edince sıra dışı hırsızlık ortaya çıktı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Sapıklığın böylesi! Kuruması için asılan kadın iç çamaşırlarından beğendiğini cebine koydu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.