Bakan Yanık'tan tartışma yaratan AFAD kolileri hakkında açıklama: Bilgim dışında gerçekleşmiştir - Son Dakika
3.Sayfa

Bakan Yanık'tan tartışma yaratan AFAD kolileri hakkında açıklama: Bilgim dışında gerçekleşmiştir

AK Parti'nin Osmaniye'den milletvekili adayı gösterdiği, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim otobüsünde, depremzedelere gönderilmek üzere hazırlanan AFAD yardım kolileri görüntülendi. Söz konusu durum, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bakan Yanık, "Görüntülerdeki durum bilgim ve kontrolüm dışında gerçekleşmiştir. Bu görüntüler referans gösterilerek kamu kaynaklarını kullandığımız iddiası haksız ve mesnedsizdir." dedi.

26.04.2023 12:48  Güncelleme: 12:49

AK Parti'nin Osmaniye'den milletvekili adayı gösterdiği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim otobüsünde, depremzedelere gönderilmek üzere hazırlanan AFAD yardım kolileri görüntülendi. Söz konusu durum, kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

"İDDİALAR HAKSIZ VE MESNEDSİZ"

Bu gelişmelerin ardından Bakan Yanık, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yanık, "Sosyal medyada dün akşam itibarıyla paylaşıma sokulmasıyla haberdar olduğum görüntülerdeki durum bilgim ve kontrolüm dışında gerçekleşmiştir. Bu görüntüler referans gösterilerek kamu kaynaklarını kullandığımız iddiası haksız ve mesnedsizdir." ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık'tan tartışma yaratan kolilerle ilgili açıklama: Bilgim dışında gerçekleşmiştir

"KONU TÜM DETAYLARI İLE ARAŞTIRILACAK"

Şeffaf bir seçim süreci yürüttüklerini ifade eden Yanık, şöyle devam etti: "Görüntülerin tarafımıza ulaşmasının hemen ardından konu araştırılmış ve AFAD'dan gıda desteği alan depremzede vatandaşların talebini karşılamak ve yardım amacıyla AFAD'dan alınan kolilerin araçla taşındığı bilgisi alınmıştır. Konu tüm detaylarıyla ayrıca araştırılacaktır. Seçim sürecinin ilk dakikasından itibaren son derece açık ve şeffaf bir seçim yürütüyoruz.

"BU MİLLETİN TEK BİR HELAL KURUŞUNA HALEL GETİRMEDİM"

Bu türden olayları fırsat bilip kendilerine istismar malzemesi çıkartmaya çalışanlar da şunu iyi bilsin ki bugüne kadar bu necip milletin tek bir helal kuruşuna halel getirmedim, getirilmesine de müsaade etmem. Bunun tasdiki için beklemeniz gereken süre sadece 18 gündür."

Bakan Yanık\'tan tartışma yaratan AFAD kolileri hakkında açıklama: Bilgim dışında gerçekleşmiştir

Son Dakika 3.Sayfa Bakan Yanık'tan tartışma yaratan AFAD kolileri hakkında açıklama: Bilgim dışında gerçekleşmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • GÜVEN ERTÜRK: Bu kadar yüzsüzlük olmaz, Allah sizi ıslah etsin... 219 20 Yanıtla
  • Serkan Basar: Neden haberiniz varki sıkışınca ya haberiniz yok yada kandırıldık dersiniz 205 28 Yanıtla
    ato atıak: Fenerbahçe taraftarı doğru söylemiş; 'Yalan Yalan Yalan, Dolan Dolan Dolan, 20 Sene Oldu İstifa Ulan' 42 0
  • Şevki SÜNGER: BİZDE YEDİK 166 15 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: Senin haberin olmadan bu işler olmaz heleki siz osmaniyeden bahçeli Nin memleketinden ve bahçeliye karşı adaysınız mümkün degil ama bahçeli size bir gol atacak . 146 21 Yanıtla
    ato atıak: Bahçeli'de, bu Bakan'da Osmaniye'de halk tarafından gol yiyecek. Bu yüzsüzlüklere halk dur diyecek. 55 0
  • Mehmet Aydın: Yok canım öyle olurmu Külliyen yalan sümmehaşa Kim neden bahsediyor koli ufak iş Seçimlere belli süre kalınca bazı bakanlar istifa eder siyasi kimliği olmayan kişiler geçici göreve gelirdi Seçim meydanları RESMİ PLAKA kaynıyor Belediye otobüsleri akın akın insan taşıyor Kim kime neyi anlatıyor 151 15 Yanıtla
  • Serkan Karamolla: He yaw he haberin yoktur.... 141 16 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Chp otobüsünden çıksa tüm troller toplanirdi 138 14 Yanıtla
  • Azat Deniz: Hangi birisine sasirsin millet 134 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement