Bakan Yerlikaya turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesinin yakalandığını duyurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Bakan Yerlikaya turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesinin yakalandığını duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesinin Muğla'da yakalandığını duyurdu.

31.08.2023 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde saklandığı tespit edilen ve turuncu kategoride aranan FETÖ üyesi M.Ç., yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda, turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesinin yakalandığını duyurdu. Köyceğiz ilçesinde saklandığı tespit edilen M.Ç., yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan firari FETÖ üyesi, işlemlerinin ardından Ankara'ya sevk edildi.

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden duyuru yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, paylaşımında "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığımız ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen operasyonda; FETÖ üyesi olan ve Bakanlığımız Terör Arananlar Listesinde Turuncu kategoride yer alan M.Ç. Muğla Köyceğiz'de yakalandı. FETÖ üyelerine göz açtırmayacağız. Terör örgütlerine yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Turuncu kategoride aranan firari FETÖ üyesi M.Ç.'nin 1992-94 yıllarında Özbekistan Okulları İmamlığı ardından da Muğla İmamlığı yaptığı öğrenildi. - MUĞLA

Bakan Yerlikaya turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesinin yakalandığını duyurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bakan Yerlikaya turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesinin yakalandığını duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement