Buğday yığınları altında silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Buğday yığınları altında silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde bir evin ambar kısmında yapılan aramada, buğday yığınları arasında silahlar ve uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, organize suç gruplarına ve silah kaçakçılığına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan ihbar ve saha çalışmaları sonucunda, bir evin ambarında buğday yığınları altına gizlenmiş silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında uzun namlulu tüfek, tabanca, fişekler ve esrar maddesi bulunuyor. Gözaltına alınan şüpheli, adli makamlarca tutuklandı.

14.11.2023 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buğday yığınları altında silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde bir evin ambar kısmında buğday yığınları arasında silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç gruplarına ve silah kaçakçılığına karşı yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Silah ticaretinin önlenmesine yönelik ihbar ve saha çalışmaları neticesinde ilçede bir ikamette ait ambar olarak kullanılan müştemilat içerisinde buğday yığınları altına zulalanmış vaziyette bulunan 1 adet uzun namlulu tüfek, tüfeğe ait 6 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör, 260 adet değişik çaplarda fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve daralı ağırlığı 1 kilo olan esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan Y.G., emniyet işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Buğday yığınları altında silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Buğday yığınları altında silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement