Çankırı'da Kuyumcudan Altın Bilezik Çalan Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çankırı'da Kuyumcudan Altın Bilezik Çalan Şüpheli Yakalandı

Çankırı\'da Kuyumcudan Altın Bilezik Çalan Şüpheli Yakalandı

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde bir kuyumcudan altın bilezik çalan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada bir miktar para ele geçirildi. Çalınan altınların başka bir kuyumcuda bozdurulduğu ve parayı 3 farklı hesaba havale edildiği belirlendi. Şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

11.10.2023 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde bir kuyumcudan 3 altın bilezik çaldıktan sonra aracıyla kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından Ankara yolunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kurşunlu ilçesinde Y.E. isimli şahıs, bir kuyumcudan 3 adet altın bilezik çalarak kaçtı. Durumu fark eden kuyumcu durumu polise bildirdi. Aracıyla ilçeden ayrılan şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara yolu Hacı Ali Kavşağı mevkiinde yakalandı. Şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada bir miktar para ele geçirildi. Çaldığı altınları il merkezindeki bir kuyumcuda bozdurarak, parayı üç farklı hesaba havale ettiği belirlenen şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan Y. E., adli makamlarca serbest bırakıldı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı'da Kuyumcudan Altın Bilezik Çalan Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement