Şişli'deki AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'deki AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

İstanbul Şişli'deki bir alışveriş merkezinde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde yine aynı AVM'de bir kişi yaşamına son vermişti.

22.04.2024 00:41

İstanbul Şişli'deki alışveriş merkezinde bir kadın 5. kattan atladı. Alışveriş merkezinin zeminine düşen kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

AVM'NİN 5. KATINDAN ATLADI

Olay akşam saat 22.00 sıralarında Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Cansın Mayuk isimli kadın alışveriş merkezinin 5. katındaki korkulukları aşarak aşağıya atladı. Olayı gören vatandaşlar panikle kadının başına toplandı.

Cevahir AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemenin ardından şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cansın Mayuk'un daha önceden de canına kıyma teşebbüsünde bulunduğuna dair kaydı olduğu öğrenildi.

AYNI AVM'DE PEŞ PEŞE İKİNCİ İNTİHAR

Geçtiğimiz salı günü yine aynı alışveriş merkezinde bir şahıs yaşamına son vermişti. Yaşanan bu olay neticesinde son bir haftada benzer bir durum ikinci kez meydana geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Şişli\'deki AVM\'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'deki AVM'de 5 kattan atlayan kadın hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Ender Kervancıoğlu: Millet AKP'den usandı. 326 324 Yanıtla
    Yusuf türk: Nerden biliyon akp diye bilip bilmeden yorum yapıyorsun.. Kadının belki başka sorunu var. Ula millet intihar eder sebebi Akp ne Akp imiş. 275 169 Yunus ilkhan: Millet senin gibi cahillerden usandı 202 68 Taner Ozkaya: yuhh 120 73 hasan h. Bey: o kadar hakli bir isyan ki 53 71 Ankara null: sebep akp dogru 44 44 yavuz d: yukardan asagiya cahillik akiyor akp yuzundenmis :) gazzedekiler naapsin insanlar hala hayata tutunmaya calisiyor umutlarini kaybetmiyorlar. 40 25 Alper Elma: ender ne boş bir insansın akıl sağlığını kontrol ettir 31 11
  • Murat Zor: ister inan ister inanma ölüm son değil bir mahkeme var ve hakimin ta kendisi şahit. millet aç diyoruz avm ler tıkabasa dolu. bir kahveye 150-200 tl veriyoruz. iş yok diyorlar iş ilanı sayfaları iş dolu. Bizim en büyük problemimiz ahlak. Aile yapısı bozuldu tiktok instg. vs millet hava için yaşar hava için ölür oldu. manevi değerler öğretilmez oldu yada sahtekarlık için kullanılır oldu. sen şucusun ben bucuyum diye birbirimizide yer olduk. 110 18 Yanıtla
    Selami Karagülle: Aynen öyle 19 5
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement