Kavga ettiği adama kızıp aracının üzerine çıktı! O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Kavga ettiği adama kızıp aracının üzerine çıktı! O anlar kamerada

Çorlu ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi, kavga ettiği Selami G.'nin park halindeki otomobilinin üzerine çıkarak camlarını kırıp kaportasına zarar verdi. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

25.08.2023 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kimliği belirsiz kişi, kavga ettiği Selami G.'nin park halindeki otomobilinin üzerine çıkıp yumruk ve tekme ile camlarını kırarak kaportasına zarar verdi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Dün saat 17.00 sıralarında Cemaliye Mahallesi Akıncılar Caddesi'nde meydana gelen olayda 58 DN 071 plakalı otomobilin park edip aracından inen Selami G. ile kimliği belirsiz kişi arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Araya giren taraflar, kavgayı büyümeden önledi.

OTOMOBİLİN ÜSERİNE ÇIKIP TEPİNDİ

Gömleğinin yırtıldığı görülen Selami G., otomobilini de bırakıp olay yerinden kaçtı. Çevresindekilerin sakinleştirmeye çalıştığı kişi ise Selami G.'nin otomobilin üzerine çıktı, ardından da camlarını yumruk ve tekme ile kırıp, kaportasına zarar verdi. Saldırgan daha sonra olay yerinden uzaklaşırken, yaşananlar kameraya yansıdı.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine polisin olay yerine gelmesiyle otomobilinin yanına dönen Selami G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kavga ettiği adama kızıp aracının üzerine çıktı! O anlar kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kavga ettiği adama kızıp aracının üzerine çıktı! O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement