Denizli'de Otobüs Kazası: 8 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli'de Otobüs Kazası: 8 Ölü

31.05.2026 06:57

Sarayköy'de meydana gelen trafikte 8 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı. 9 aylık bebek de kurban.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bariyerlere çarptıktan sonra alev alan yolcu otobüsünde hayatını kaybeden 8 kişinin kimlikleri belli oldu. Facianın en küçük kurbanı olan 9 aylık Eyüp Miraç Şen'in babasının kucağında yaşamını yitirdiği öğrenildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

İzmir-Antalya seferini yapan Pamukkale Turizm'e ait yolcu otobüsü, Denizli-Aydın Otoyolu'nun Tırkaz Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın ardından alev alan otobüste meydana gelen kazada sürücü Mustafa Fevzi Mertun ile 7 yolcu hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.

Kurban Bayramı tatilinin son gününde yaşanan faciada yaşamını yitirenlerin cenazeleri Denizli Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Yapılan incelemede hayatını kaybedenlerin kaptan şoför Mustafa Fevzi Mertun (50), Merve Erik, Hayriye Arıkan, Civan Şen, 9 aylık Eyüp Miraç Şen, Zehra Eyiol, Fatma Kartal ve Kırgızistan uyruklu Gültilay Bığa olduğu tespit edildi.

BABASININ KUCAĞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın en küçük kurbanı olan 9 aylık Eyüp Miraç Şen'in, kaza sırasında babasının kucağında bulunduğu ve yaşamını burada yitirdiği belirlendi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Denizli'de Otobüs Kazası: 8 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement