Diyarbakır'da çocuk kavgasında kan aktı: 1 ölü, 7 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Diyarbakır'da çocuk kavgasında kan aktı: 1 ölü, 7 yaralı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde çocuklar arasındaki kavgaya aileler de dahil olunca büyüdü. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı.

13.04.2024 20:53

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde çocukların kavgasına karışan iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

ÇOCUKLARIN KAVGASINA AİLELER DE DAHİL OLDU

Olay, akşam saatlerinde Ergani ilçesi Şirinevler Mahallesi Zambak Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, dün çocuklar arasında çıkan kavgaya bugün akşam saatlerinde aileler dahil oldu. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan bazıları yakınları tarafından hastanelere kaldırılırken, kimisi ise sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen yaralılardan M.Ö. (53) kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, C.A'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı
Diyarbakır\'da çocuk kavgasında kan aktı: 1 ölü, 7 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır'da çocuk kavgasında kan aktı: 1 ölü, 7 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erhan Nas: şu toplum bi cahilliği yenemedi gitti magnaroklar 82 0 Yanıtla
  • İbrahim Veheybe: Allah'ın kıroları bir türlü adam olmayacaklar.Medeniyeti 100 değil 1000 yıl geriden takip ediyorlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement