Eskişehir'de Telefonla Dolandırıcılık Yapan Şüpheliler Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'de Telefonla Dolandırıcılık Yapan Şüpheliler Tutuklandı

Eskişehir\'de Telefonla Dolandırıcılık Yapan Şüpheliler Tutuklandı

Eskişehir'de bir kadının paralarını ve ziynet eşyalarını telefonla dolandırıcılık yaparak aldıkları iddiasıyla Ankara'da gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü özel ekipler oluşturarak bu olayları araştırdı ve şüphelileri yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

09.09.2023 10:55

Eskişehir'de bir kadının paralarını ve ziynet eşyalarını telefonla dolandırıcılık yaparak aldıkları iddiasıyla Ankara'da gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü kentte telefonla dolandırıcılık şikayetlerinin artması üzerine özel ekipler oluşturdu.

Ekipler, Irak Türkmeni Şirin M'nin, telefonda kendilerini polis olarak tanıtıp "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş, bankada bulunan paranızı sahte belgelerle çekecekler. Bu kişileri takip ediyoruz.", "Kuyumcu soyulmuş, kimlik bilgileriniz kuyumcuda ele geçmiş." gibi ifadelerle 90 bin lira ve ziynet eşyalarının alınmasına ilişkin çalışma başlattı.

Şüpheliler Ali Ç. ve Muhammet Ö'yü Ankara'da düzenledikleri operasyonda yakalayan ekipler, bu kişilerin yanlarında Şirin M'ye ait para ve altınları ele geçirdi.

Eskişehir'e getirilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Söz konusu para ve ziynet eşyaları ise sahibine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de Telefonla Dolandırıcılık Yapan Şüpheliler Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement