Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi: 1 ölü, 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi: 1 ölü, 3 yaralı

Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi: 1 ölü, 3 yaralıGİRESUN Giresun'un Dereli ilçesi Ihlıkçı tüneli girişinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında, yolda savrulan bir otomobile aydınlatma direğine çarparak ikiye büküldü.

25.12.2022 13:15  Güncelleme: 14:02

Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi: 1 ölü, 3 yaralı

GİRESUN Giresun'un Dereli ilçesi Ihlıkçı tüneli girişinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında, yolda savrulan bir otomobile aydınlatma direğine çarparak ikiye büküldü. Aracın hurdaya çıktığı 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Dereli ilçesinden Giresun istikametine doğru gitmekte olan Ahmet Can E. İdaresindeki 28 RH 847 plakalı otomobil Iklıkçı Tüneli girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yolda savrulan otomobile aydınlatma direğine çarparak adeta ikiye bölündü. Araçta sıkışan sürücü ve yaralılar çevredekilerin müdahalesiyle araçtan çıkartıldı. Kazada araç sürücüsü Ahmet Can E. ile araçta yolcu olarak bulunan Gülsüm E. G. E., C.Y.Y yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kazada durumu ağır olan 89 yaşındaki Gülsüm E.'nin hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi: 1 ölü, 3 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak durabildi: 1 ölü, 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement