İrlanda'da restorana saldırı! 20 yaşındaki saldırgan bıçaklanarak öldürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

İrlanda'da restorana saldırı! 20 yaşındaki saldırgan bıçaklanarak öldürüldü

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir restoranda silahlı saldırı düzenlendi. 20 yaşında olduğu belirtilen saldırgan ise bıçaklanarak öldürüldü. Saldırganın hedef aldığı, baba ve oğul olduğu tahmin edilen iki kişi de yaralandı.

25.12.2023 11:32  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir restorana silahlı saldırı düzenlendi. 20 yaşındaki saldırgan saldırıdan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Saldırganın hedef aldığı, baba ve oğul olduğu tahmin edilen iki kişi de yaralandı. 40'lı yaşlardaki başka bir şahıs ise saldırganın silahından çıkan kuşunla boynundan yaralandı.

TIKA BASA DOLU RESTORANA SİLAHLA SALDIRDI

Saldırı, Dublin'in 15. bölgesinde, Blanchardstown'daki bir restoranda meydana geldi. Restoran Noel Arifesi yemeği olduğu için tıka basa doluydu.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

İlk yapılan incelemeye göre, silahlı saldırganın restoranda yemek yiyen baba ve oğulu hedef aldığı belirtildi. Saldırgan, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra bıçaklanarak durduruldu. Ağır yaralanan saldırgan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BABA OĞULUN DA SUÇ KAYDI ÇIKTI

Polis yetkilileri, saldırıya uğrayan baba ve oğul oldukları tahmin edilen iki kişinin de suç kaydı bulunduğunu söyledi. Hayatını kaybeden kişinin kesin ölüm nedeni adli tıp raporu sonrası çıkacak. Saldırganın şimdilik bıçak darbeleri ile öldürüldüğü tahmin ediliyor. Saldırıda kullanılan silaha polis tarafından el konuldu.

İrlanda'da restorana silahlı saldırı: Saldırgan bıçaklanarak öldürüldü
İrlanda'da restorana silahlı saldırı: Saldırgan bıçaklanarak öldürüldü
İrlanda\'da restorana saldırı! 20 yaşındaki saldırgan bıçaklanarak öldürüldü

Son Dakika 3.Sayfa İrlanda'da restorana saldırı! 20 yaşındaki saldırgan bıçaklanarak öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Beşiktaş 1903: Kesin ortadoguludur 1 0 Yanıtla

Advertisement