İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Operasyonları Sonucu Ele Geçirilen Lüks Otomobiller Kadıköy'de Sergilendi - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Operasyonları Sonucu Ele Geçirilen Lüks Otomobiller Kadıköy'de Sergilendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü\'nün Operasyonları Sonucu Ele Geçirilen Lüks Otomobiller Kadıköy\'de Sergilendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks otomobil, emniyetin hizmetine verildi. Kadıköy'de bulunan Boğa Heykeli meydanı, Şaşkınbakkal ve Suadiye'de sergilenen otomobiller arasında Audi RS6, Porsche, Audi RS6 Avant gibi lüks marka araçlar yer aldı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören araçlar bir süre daha sergilenecek.

26.12.2023 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisler, yarış meraklısı gençleri bu araçlarla kovalayacaklar

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu ele geçirilen ve emniyetin hizmetine verilen 23 lüks otomobil arasında bulunan Porsche, Audi RS6 gibi araçlar Kadıköy'de sergilendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks otomobil, emniyetin hizmetine verildi. Operasyonlar çerçevesinde ele geçirilen ve Comenchero çetesine ait araçlardan 3'ü Kadıköy'de Boğa Heykelinin olduğu meydan, Şaşkınbakkal ve Suadiye'de sergilendi. Sergilenen otomobiller arasında Audi RS6, Porsche, Audi RS6 Avant gibi lüks marka araçlar yer aldı. Çevredeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği araçlar bir süre daha sergilenmeye devam edecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Operasyonları Sonucu Ele Geçirilen Lüks Otomobiller Kadıköy'de Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement