İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında - Son Dakika
3.Sayfa

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İYİ Partili Gökçeada Belediyesine yolsuzluk ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda Belediye Başkanı Ünal Çetin ile 4 şüpheli gözaltına alındı.

31.01.2023 11:07  Güncelleme: 12:00

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçeada'da bazı adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında

BAŞKANLA BİRLİKTE 4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında
Ünal Çetin

İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç'nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında
İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Suleyman Dag: Ip liler düşününki olmazda iktidar ortağı oldular neler yapacaklarının bir göstergesidir. Ben 6 1 masanın vaatlerine ve ülkem için yapacağız dediklerine inanmıyorum. C.Allah ıslah etsin bunlari 43 32 Yanıtla
  • Burak Brk: Trol suleymana hatırlatalım yolsuzluk arsızlık ve hırsızlıkla 20 yıldır anılan tek parti AKP dır el degıstıren tum belediyelerde ortaya sacılanlara bakmak isterse carsaf carsaf belge bilgi ve kayıtlar videolar dolu ama kendisi trol EBABİL kusu oldugu ıcın sadece a haber izleyip oradan konusmaya devam etmıs :) 20 27 Yanıtla

Advertisement