Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı

03.12.2017 22:06  Güncelleme: 10:03

Kütahya'da alkol alıp surlara düşen alkollü genç, kendisini kurtarmak isteyen polise direnip tehditler savurdu. Polis, genci biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.

Kütahya'da tarihi surların bulunduğu bölgeye düşen alkollü şahıs, kendisini kurtarmaya gelen polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN İNMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar polise, surların alt kısmında bir şahsın düştüğünü ve kurtarılmayı beklediği ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servisi ekipleri, şahsın düştüğü bölgeye güçlükle ulaştı. O.A. (31) isimli şahıs, bir takım problemlerinin olduğunu ve düştüğü bölgeden aşağıya inmeyeceğini söyledi. Polis, alkollü şahsı ikna edebilmek için uzun süre dil döktü.

Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis ve sağlık ekipleri daha sonra şahsı sedye almak istedi. Bu arada, polis ile şahıs arasında arbede yaşandı. O.A., polisin sabırlı tutumuna rağmen hakaret ve tehditlerine bir süre daha devam etti. Polis daha sonra şahsa biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Kelepçelenen O.A., surların bulunduğu bölgeden aşağıya indirildi.

Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı

"POLİSİMİZDEN VE DEVLETİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

O.A., pişman olduğunu belirterek, "Polisimizden ve devletimizden özür diliyorum" dedi. Ambulansa binmeyi kabul etmeyen O.A., polis aracıyla Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı
Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Surların Üzerine Düşen Genci, Polis Biber Gazı Sıkarak Kurtardı - Son Dakika


Advertisement