Kırşehir'de Sahte Yatırım Çetesi Çökertildi: 9 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Kırşehir'de Sahte Yatırım Çetesi Çökertildi: 9 Gözaltı

Kırşehir\'de Sahte Yatırım Çetesi Çökertildi: 9 Gözaltı

Kırşehir'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, sahte sosyal medya ve web siteleri üzerinden yapılan dolandırıcılık faaliyetleriyle milyonlarca lira haksız kazanç sağlayan 9 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çok sayıda dijital materyale el konuldu ve tutuklamalar gerçekleştirildi.

07.03.2024 17:10  Güncelleme: 17:46

Kırşehir'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kırşehir merkezli 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Sahte sosyal medya ve web siteleri üzerinden 'yatırım kazancı' vaadiyle yapılan 'Ben kazandım, siz de kazanmak ister misiniz?' içerikli metinlerle sahte banka dekontları paylaşan, mağdurlarını sahte Forex sitelerine yönlendirerek milyonlarca lira haksız kazanç sağladığı belirlenen çete çökertildi. 9 kişiye yönelik Mersin, Yalova, Batman'da yapılan eş zamanlı operasyonda çok sayıda dijital materyale el konuldu. Emniyetteki işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden M.D., A.K., M.M., M.A.A., M.Y. ve S.B. tutuklandı.

Adliyeye çıkarılan H.K., V.S. ve Ş.O. hakkında ise adli kontrol şartları uygulandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırşehir'de Sahte Yatırım Çetesi Çökertildi: 9 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement