Kocaeli'de geminin vinçlere çarpma anı kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de geminin vinçlere çarpma anı kamerada

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Evyapport limanında seyir halindeki bir gemi, duramayarak kıyıda bulunan vinçlere çarptı. Vinçlerin devrilme anı dehşet verici bir şekilde kameralar tarafından kaydedildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Şans eseri olayda yaralanan olmazken, geminin duramayıp vinçleri devirmesi ve çalışanların korku dolu anları ise telefon kameralarına yansıdı.

16.03.2024 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de geminin vinçlere çarpma anı kamerada

KOCAELİ - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Evyapport limanında gemi kıyıda bulunan vinçlere çarptı. Devasa vinçler, limanın üzerine devrildi, dehşet anları kameralar tarafından görüntülendi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde seyir halindeki gemi duramayınca Evyapport limanı üzerindeki 3 vince çarptı. Vinçler domino etkisi gibi sırayla, büyük gürültüyle devrildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralanın olup olmadığını öğrenmek için bölgede inceleme yaptı. Ayrıca termal ve güvenlik kamerasından da kontroller yapıldı. Kaza anında çevrede çalışanların ve vinçlerde operatörlerin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Dehşet anları anbean çalışanların telefon kamerasına yansıdı. Geminin duramayıp vinçleri devirmesi ve çalışanların korku ile bağırmaları anbean kameraya yansıdı.

Kocaeli\'de geminin vinçlere çarpma anı kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de geminin vinçlere çarpma anı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement