Kan donduran gerçeği tırnaklarındaki doku ele verdi! Yaşlı adamın katili, torunu çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Kan donduran gerçeği tırnaklarındaki doku ele verdi! Yaşlı adamın katili, torunu çıktı

Konya'da hayatını kaybeden 76 yaşındaki adamın boynunda oluşan kırıklar nedeniyle cinayet ihtimalini değerlendiren ekipler, yaşlı adamın tırnaklarından alınan dokuların torunu M.K'ye ait olduğunu belirledi. Cinayeti itiraf eden torun, tutuklandı.

08.04.2021 10:35  Güncelleme: 16:19

Polis ekipleri, 25 Ocak'ta Sarayönü ilçesine bağlı İnli Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunan Ahmet K'nin (76) boynunda kırıklar olduğunu tespit etti. Cinayet ihtimalini değerlendiren ekipler, anne ve babasını kaybettikten sonra bir süre dedesi Ahmet K'nin yanında yaşayan M.K. üzerinde yoğunlaştı.

DOKU ÖRNEĞİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Yapılan otopside Ahmet K'nin tırnaklarından alınan doku örneklerinin torunu M.K'ye ait olduğu belirlendi.
Bunun üzerine polis ekipleri, şüpheli M.K'yi Konya'da gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf eden zanlı, sağlık kontrolünün ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

M.K'nin polisteki ifadesinde olay günü hastanede yatan babaannesinin durumunu öğrenmek amacıyla dedesinin evine gittiğini, ailevi sorunlar nedeniyle tartıştıklarını, kendisine küfrettiği için dedesini iterek yere düşürdüğünü, ardından da boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Annesini ve babasını kaybeden zanlının, bipolar bozukluk nedeniyle ilaç kullandığı ve dedesi Ahmet K. ile sık sık tartıştığı öne sürüldü.

Kan donduran gerçeği tırnaklarındaki doku ele verdi! Yaşlı adamın katili, torunu çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Kan donduran gerçeği tırnaklarındaki doku ele verdi! Yaşlı adamın katili, torunu çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ersin: İdam edin böyle pislikler yaşamasın 69 2 Yanıtla
  • serdar: düzelmez bipolar bozukluk ciddi bir psikolojjik hastalıktır 45 3 Yanıtla
  • Kudret: Atin içeri 30 sene yetsin düzelir adi 40 4 Yanıtla
    KANKA: NE OTUZU...EN AZ 90 YIL 2 0
  • Seko: Zarar hep yakından gelir. 28 1 Yanıtla
  • Melek : Ne bipoları yahu eskiden böyle bir hastalıkmı vardı yoktu şimdi bunun adı caniliktir ve kişinin içinde kişiliğinde var olandır ve vicdan merhamet bilmeyen öfke kin kişiliklidir bunlar. 19 2 Yanıtla
  • Cuma özkan: Bipolar düzelmiyo diye bir şey yok düzeliyo kardeşim tm ordan yalan yanlış yazma benim ailemde ablam bu ragsızlıgı gecirdi çok şükür 5 senede tedavisi ni düzenli olarak takip etti yatması yemesi icmesiyle uyumasına kadar şuanda gayet iyi evlandi vede çoluk çocuk sahibi oldu siz bu tür hastalara saygi sevgi nizi vede ona inandınızı ve herşey in düzelceni de kendinizi inandırırsanız düzeliyo ve eski hayatına döne biliyo çok zor bi sürec sabır isteyen bisey ki benim ablam en son evredeydi bide allah herkese saglık sıhhat versin 13 1 Yanıtla
    Dobra: Amin kardeşim. Tebrik ederim azminizi ve inancınızı. 2 0 Yildiz: bu hastaligin yanj sira madde bagimlisi olanlarda var, bu durumda tedavisini sabote ediyor hasta kendisi. Cok zor bununla mucadele hasta kendisi tedaviyi duzenli olmassa ilaclarini almazsa aile bas edemiyor. Allah kimseyi sinamasin bununla, cogu aileler bunu kontrol altina alamiyor hastanin kendisinden dolayi. mucadele eden ailelere sabir guc versin. 2 0
  • cellat: evladım yok diyenler...üzülmeyin ..böyle evladınız da olabilirdi 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement