Kocasını bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Kocasını bıçaklayarak öldürdü

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir kadın, tartıştığı kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından katil zanlısı kadın gözaltına alındı.

14.04.2024 12:53  Güncelleme: 12:55

Malatya'da bir kadın tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçakladı. Olayda ağır yaralanan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SIRTINDAN BIÇAKLADI

Gece saat 22.30 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak'ta bulunan TOKİ konutlarında ikamet eden Tolunay Şimşek (29) ile eşi E.Ş. (29) arasında iddiaya göre ailevi bir konu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda E.Ş., kocası Tolunay Şimşek'i bıçakla sırtından yaraladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tolunay Şimşek hayatını kaybetti. Tolunay Şimşek'in cenazesi adli tıp kurumunda tamamlanan işlemlerin ardından öğle saatlerinde şehir mezarlığına defnedildi. Katil zanlısı E.Ş. isimli kadın ise gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kocasını bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocasını bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Selami Karagülle: Kadınlara bu kadar hak verirsen olacağı bu Bir de hala istanbul sözleşmesi tekrar gelsin diyenler var Allah korusun bir de o gelirse erkeklerin vay haline 47 52 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Kadınlar para kavgası yapar. Altın kavgası yapar. Başka ne olurki. 32 12 Yanıtla
  • mehmet özcan: ölen KADIN olsaydı yer yerinden oynar BAŞLIK değişirdi yine erkek katliamı 22 3 Yanıtla
    ayzer karaarslanoğlu: Ya alayı feminist bunların.Erkek düşmanı ama erkesizde yapamazlar 8 4
  • ayzer karaarslanoğlu: Bu ülkede Kadınların işlediği cinayetler hiç tartışılıp haber yapılmıyor..Erkeklerle kafa kafaya yarışıyorlar cinayette.Birde haksızliktan bahsediyorlar.Beter olun 10 3 Yanıtla

Advertisement